Mervegc Hamileliğinizde en belirgin ve rahatsız olduğunuz fiziksel değişim ne oldu? Benim göğüslerim çok büyüdü ve agriyor ayrıca ucu çok karardı yaşayan var mi çözüm bulabildiniz mi veya geciyor mu ?
BBuseY Mervegc canım bunlar normal süreçler 🤗 tabikide değişikliler olcak vücutta can büyüyor içimizde. Ama doğumdan bir kaç ay sonra kararan bölgeler geçiyor. Göğüsler hariç çünkü emzirme sürecinde olduğunuz için ..
beyzzsenturkk Mervegc catlagım yok kilo aldım ama veririm diye düşünüyorum tek kafama takılan sey göğüslerimin büyüyüp sarkması emzirdikce daha da sarkacak olması tabi cerrahi islemler var bunun icin ama insan eski formunu diriliğini özlüyor🥺ikisi apayrı dünyalara bakıyor ben bile bu görüntüden tiksiniyorum son aylarda sütyen takmak da işkence gibi yarım atlet kullanıyordum artık ona bile elveda dedim🤷🏻♀️
NM_mom Benim de meme ucum ve koltuk altım karardı, doğum yapalı 35 gün oldu koltuk altım açılmaya başladı da meme ucumun hala açılmasını bekliyorum
Mervegc NM_mom ya onda açılıyordur inşallah şişlik ve agrinda yasadiniz mi gecti mi ? Bu arada hayırlı olsun bebişiniz🌸