ftmakmn emine1819 bir de minicity sayfası var instagramda da Google’da de oranında ürünleri güzel ve uygun fiyatlı
nur34_ emine1819 ebebek magazinda persembe pazar arasi indirim var bi bak istersen canim nezamana kadar gecerli bilmiyorum ama indirim
dmtturan emine1819 ben lcw dan aldım çok güzel kuponlar oluyor yem kaliteli hem güzel indirim oluyor 300 e 100 400 e 135 vs
ftmakmn Maysaamoms5 evet oğlum için aldım bir şeyler fiyatlarına göre gayet güzel geldi. Filtreleme kısmından fiyat artan yaparsanız 60-70 liraya bile yakınlar vs bulabilirsiniz
ftmakmn Maysaamoms5 evet fiyatına göre iyi canım ben beğendim genel anlamda bana gelen ürünler güzeldi
beyzacmvrc emine1819 lolons diye bı sayfa var onun uygulamasını indirin kesinlikle çok uygun şeyler var. Ebebek gibi bişey yani baska.markalarin satışını yapiyor. Bende almamak için zor duruyorum cinsiyetimz belli değil daha🥰 baya uygun geldi bana
beyzacmvrc emine1819 ♥️♥️ 40-50 liraya bile 5 li hastane çıkışları var kaliteli duruyor yani yedek olarak alınabilir 😊
sedamom00 emine1819 minicity uygun Ankara da çok mağazası var internetten alışveriş yapmadım ama bizim Burda çok olduğu için mağaza dan yaptım çok güzel