hilall_27 Merhabalar ben geçen sene düşük yapıp kürtaj oldum epey bi zamandır da tekrar hayırlısıyla bebek istiyoruz adetime 1 hafta var kasık ağrılarım başladı 1 2 gündür adetimde düzenli oluyo sizce hamilelik belirtisi olabilir mi 🥹❤️
1melekannesiii hilall_27 Kasık ağrısı tek başına yeterli değil adet olduğunuz içinde ağrıyor olabilir, Tahminim, adet olmazdınız üstüne görme durumu olabiliyor tabi ama ondada normal adet kanaması gibi olmuyor leke tarzında oluyor
aybukekurt55 hilall_27 canım her insan farklıdır tabi ama ben adetime bir hafta kala karın ağrım göğüs hassasiyetin başlar sonra da regl olurum seninki de vyle olabilir
Zeliha2 -benim adet günüme 12 gün falan vardı mide bulantım başladı hala ara ara devam ediyor kaşık ağrım ara ara oluyor herkes üşütmüş olabılıceğimi söylüyor ama hamile olabılirmiyim acaba 6 gün var suan regli min gelmesine kan tahlili yaptırsam çakarmı sizce 😊
Zeliha2 Ben bişey soracaktım benım kasımın 18 de adet oldum yumurta çatlama dönemi yanı hamile kalma şansımın yüksek olduğu günler Hangısı acaba nasıl bılınıyor