183006 Merhabalar hanımlar 😊 erkek anneleri ve kız anneleri hamileliğinizin 6. Haftasına kadar neler yaşadınız bulantı kusmalarınız ne durumdaydı ? Genelde erkek bebek bekleyenler kusma şikayetini çok yaşamıyormuş ama kaçıncı haftalarda başladı biraz tecrübelerinizi yazarmısınız ?
Gulsum2308 183006 bende burda bekliyim cevapları merak ettim 🤗 9+4 deyiz çok şükür kusma Yok ara ara hafif bulantılarım oluyo
Duyguentrk 183006 canım benim 6 haftalık zaten çok minnak oluyor. Erkek kız belirtisi değilde bünyeden bünyeye değişen belirtiler oluyor. İlerleyen haftalarda yaşadıkça göreceksin. Karın tipi aşerme kusma bunlarla alakalı değil. Tamamen vücut tipinle ve bünyenle vücudunda be eksik olduğuyla alakalı. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmanı nasip etsin😊
EvinG 183006 hiç kusmam olmadı sadece 8 11 hafta arası bulantı oluyordu arada bir hep ekşi yedim bebeğim erkek
EmelBG 183006 Çok güzel bi hamilelik geçirdim ki o haftaları geç 35 ‘e kadar bir sıkıntım olmadı 35 olduk başladı bi sıkıntılar anca🙈. Prensesim gelicek azıcık kaldı karpuz ,dondurma ,incir aşırı yedim meselaaaaa birde 💜💁🏼♀️
Aysktr Göğüs hassaslığım ve uykum vardı ilk 3 ay hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım bulantım bile bir iki defa oldu kusmadım bile onun dışında hiç hamile gibi değildim hep tatlı yiyorum asla tatlıyla aram olmazdı 4. Aydayız herkes erkek olcak güzellestin diyordu ama bebeğim kız 👧 kesinlikle her hamilelik farklı oluyor ve bünye meselesi rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Sahraelsam Yok kuzum oyle bisey ya 😊 ben hic bulanti yasamadim benimki ne ozaman 😄😄 kızım, kuzum olacak inşallah ama bunyeden bünyeye degisiyor karnim çıkınca hamile olduğumu anladim çoğu zaman unutuyordum çünkü hamilelikle ilgili hic belirti yasamadim allaha şükür ne başım döndü ne midem bulandi tiksinmedim asermedim nasil oluyorsa artik ama bunyeyle alakali olduğu kesin 🙏 ve suna inanirim ama kiz solda erkek sagda.derler ya o cok dogru gibime geliyor basindan beri hep soldaydi hala orda 😄
Nryseda Ben iki kızım da iştahsızdım. Bunda aşırı iştahım arttı. Birde göğüslerim çok büyüdü fark olorak.Hemen hemen hiç bulantım olmadı. Doktor erkek olduğunu söyledi
Sevilmesebebi 183006 aşırı bulantı bel ağrım vardı ve sürekli limon yiyordum hala tatlıyla aram yok ekşiye bayılıyorum ve oğluşum olacak inşallah
sulfat 183006 bence cinsiyetle alakası yok canım. Ben erkek bekliyorum çok fazla bulantım olmasına rağmen hiç kusmadım. Ablamda oğluna hamileyken 4bucuk ay günde 4/5 sefer kustu çok ağır geçirdi. Bide şimdi kasıkta ağrı olursa kız diyolar aksine bende baya kasık ağrısı oldu ilk haftalarda ama ona rağmen erkek işte. Bence kişiden kişiye değişiyor. Buarada aklınızda olsun aşırı cinsiyetini merak eden anneler için sölüyorum 12.haftadan sonra alttan muaynede çok daha net görünüyormuş. Bilmiyorum doktorunuz neder bu duruma ama çok merak ediyorum alttan baksak diye sorabilirsiniz😊
BerilGzl 183006 merhaba 🤗 23 haftalık hamileyim. Kızım olcak inşallah 😍 benim belirtilerde şöyleydi; bulantım vardı 8-10 haftalarında. Kusmadım hiç. Bulantım olduğunda limon yedim geçti☺️ Acıyı da cok yedim tatlıyı da 😁 göbişim sivri 🤰 söylentilerin hepsi yalan 😁😁 bünyeye göre değişiyor. Bebeğin sağ ya da solda olması da hurafe 😁 Ben de ilkin çok merak etmiştim beklemek çok zor ama zaman geçiyor 😇