ilayda_nurrrr60 Kızlar instagram üzerinden alışveriş yaptığınız güvenilir güzel ürünleri olan siteler varmı malum çok güzel şeyler karşımıza çıkıyo ama güvenemiyoruz
Summerwine ilayda_nurrrr60 ben hep lcden aldım.Farkli olarak naz&yaz sitesinden makosen aldım hem güvenilir hem çok güzel ürünleri☺️Instagram’da görüp almistim
dilinkopsunemi-bisus ilayda_nurrrr60 instagrama hiç güvenmediğim için yatak harici ve araba harici herşeyi trendyoldan aldım arada bir migros bim a101 gibi marketlerden de indirimli şampuan deterjan bi kaç kıyafet denk geldi onları aldım bebek için küvet aldım onu da sana tavsiyem alacaksan milyoncular var ya ordan al açılıp kapanır değil düz aldım 60 tl ödedim mis gibi su tahliye deliği bile var 😄😄
busden ilayda_nurrrr60 instagramda budel.kids alışveriş yaptığım güvenilir bir sayfa canım daha önce oğluma aldım.
Egelihatunn ilayda_nurrrr60 Lolons Minicity den alışveriş yaptım ama genel olarak lcw ve ebebek ürünleri bence biraz daha yumuşak bide bence eğer oturduğunuz yerde minik dükkanlar varsa onlara bakın bazen çok uyguna aşırı kaliteli kumaşlardan bebek ürünleri oluyor ❤️ sağlıkla gelsinler.
ilayda_nurrrr60 Summerwine bende genelde e bebek filan aldım ama lcw olsun e bebek trendyolda olsun artık instagramda önüme çıkan farklı model çok güzel şeyler var dayanamıyorum güvenemiyorumda 😃
ilayda_nurrrr60 dilinkopsunemi-bisus aldım canım haftaya doğumum var eksiğim yok çok şükür ama öyle cicili kıyafetler dikkatimi çekiyo 😅
Ferahkabay ilayda_nurrrr60 instagram da gencbebe var 2 takım ordan aldım uyguna geldi lcw Waikiki bakabilirsiniz
ilayda_nurrrr60 Size tavsiye ediceğim feyzakıds var instagramda harika ürünleri var kalitesi muhteşem ordan alıyorum bazen ben
Gokaypoyrazali Canim bende bebelon diye bir sayfa buldum ilk kez sipariş verdim korka korka ama korktuğum başıma gelmedi şükür ürünlerini kaliteli buldum ve normal bir magazaya göre fiyatlari da uygun üstelik çok güzel ürünleri var kesinlikle tavsiye ederim 😍
miracuzn Gokaypoyrazali ya ben bebelada diye bir siteden aldım dolandırıcı çıktı bu bebelon görüyorum sürekli hatta ürünleri birebir aynı o yüzden korktum farklı ürün gönderirler diye
ilayda_nurrrr60 Egelihatunn canım minicityden beğenmiştim ürün karşıma çıkmıştıda güvenememiştim fiyatlar uygun geldi diye iyi mi gerçekten
Gokaypoyrazali ilayda_nurrrr60 rica ederim canım ne demek ikinci kargomda bugün gelmiş yarın inşallah elimde olur😍
Taricat ilayda_nurrrr60 prensesbebe canım hepsini oradan aldim hem çok uygun fiyatlı hemde fiyatına göre kumaşı dokusu çok iyi