67zng67 28+5haftalık hamileyim göbek deliğim biraz dışarı çıkmaya başladı dokundugumda biraz sızlıyor yatarken yada kalkarken geriliyor içten acı hissediyorum aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı?
Nursefa2 67zng67 merhaba 34 haftalık hamileyim benimde o şekilde çıktı göbek deligi geçen haftalarda çok problem yaşadım giydigim kıyafet bile açıttı doktora sordum normal dedi ama yatıp kalkarken destekli kalmak gerektigini söyledi
67zng67 Nursefa2 destekli kalkıyorum zaten ama sanki içten bi bağ geriliyor gibi acıyor sonra biraz sızlıyor
67zng67 Bende bu kontrolüm de soracağım ama daha 2 hafta var erken doğum riski olabilir fln dedimi doktorunuz bide böyle birşey duydum
67zng67 _almirasmom genelde çıkıyomuş ama acımıyormuş sizinki gibi benimki acıyor o yüzden korkuyorum
Asyabuse Ara ara hep acıyor ama Bi gün tüm gün ağrıdı sonum acil oldu sonucuysa bir şey olmadığı 😁 sonra kendi doktorum madecassol krem verdi valla o gündür bir sorun yaşamadım kremin hikmeti mi yoksa öyle geçti gitti mi bilemiyorum
Sumiire 67zng67 ay ben hamileliğimde çok korkmuştum fıtıkmı oldum diye baya acımıştı benimde ama çok şükür bişey olmadı