Zezeeeyyldrm Sevdagd yengem 4 ay önce yapmıştı memnundu sezeryan olmuştu çabuk toparlandı zaten 2 gün tutuyorlar baya ilgileniyorlarmış
yunusemreninannesii Sevdagd merhabalar benimde bir sorum olacak peki operasyon esnasında kordon bağlama yapıyormu devlet etrafınızda yapan varmı acaba
Zezeeeyyldrm Sevdagd kendi takipli olduğu doktoru girmemiş başka girmiş o da baya iyiymiş kendi doktoru adem beydi
Busrarzgr Sevdagd ilk sezeryanimi orda yaptım çok memnun kaldım Mart’ta doğum olacak yine orda olacağım Allah’ın izni ile çok güzel ilgileniyorlar acilde hangi doktor varsa o giriyor doğuma en ilgili doktor da Leyla ve melike hoca
yunusemreninannesii Zezeeeyyldrm tşk ediyorum yengeniz kaç yaşında birde kaç çoçuğu var bildiğim kadarı ile 35 yaş altına yapmıyorlar halbuki onları ne ilgilendiriyorsa 😀
Zeyzey72 Bende 2. Sezeryanımı olacagm 1 ay sonra ilki özeldeydi devlette korkuyorum bısey olck dıye acaba hangi doktor iyi seçme şansmz ykmu
Sevdagd Zeyzey72 acilde hangi doktor varsa o doktor yapıyormuş doğumdan sonra deneyimlerinizi buraya yazarsanız sevinirim