Bebeto1 Asıl sen muhatap olma seviyene dusenem sana sorulmamis bir soruya niye paylaşıyorsunuz gibi şeyler diyemezsin herkes istediğini paylaşır okey bu form onun için var. @199319
Gul1gul  kızlar ben hepinize yaptım sizlerde bana baksanıza neler tahmin ediyorsunuz🥰 benim kendime hiç tahminim yok yaa
Betusgunes pandoraninkutusu burdan çık ilk girişte solda üç tık var üstte ona tıkla resim yükle diyor oraya yükle linkini kopyala buraya yapıştır canım
Esmasrc @“Gul1gul” daha öğrenemedim cinsiyetini göstermedi kendisini ☺️ Ama gönlüm kızdan yana içime kesim olarak da erkek hissi var. Eşimin ailesinde hiç kız yok olursa süpriz olur :)
Gul1gul Esmasrc rabbim gönlüne göre versin inşallah benimde iki oglum var 1kızım olsun isterim hislerim kız uzerine ama galiba buda erkek olucak ocak ayında ögrenicem bende .kac haftalıksın
Tgcpyrz @“Gul1gul” https://share.icloud.com/photos/0db_5Qic4D-QxY_FeH2ul_cAQ merhaba bana da tahmin edebilir misiniz
Mell10  @esmerella37 bana da bakar mısınız doktor bile tahmin yürütemedi o yüzden çok merak ediyorum ☺️
M-g2118 Gul1gul Merhaba bize de bakarmısınızz 😋