rfzsB Salı günü kontrole gittim doktor alttan muayene etti mantar olmuşsun dedi,onca normal akıntı oluyordu,beyaz ve azdı. Ama şimdi resmen Su gibi yeşilimsi rengde gelmeye başladı iki gündür,krem sürüyorum o arada bakıyorum akmaya başlıyor. Normal mi kızlar bebeğime zarar verir mi
Sulemrahkuzey rfzsB canım mantardan dolayı akıntının rengi yeşil o yüzden öyle fitil vermedi mi doktorun acaba
Deniz2961 rfzsB doktrna tekrr soyle cnm mantar beyaz akıntı evet ama yesıl akıntı enfeksiyon belirtisi fitil antıbytk VS verr ıhmal etme
Kuzey_irmak rfzsB daha yeni bende oldum canım, 2 li fitil verdi krem ve haftada bir yutulcak hap,ve ben 38+5 filanım,bebeğe bir zararı olmuyor ama doğumda sıkıntılı olur demişti dr um geçmiş olsun şimdiden😔
rfzsB Sulemrahkuzey fitil verdi ama kaşıntı geçmedi hafif hafif vajina da var daha krem kullanıyorum şimdi ama krem akıntıdan kalmıyor
Bdnebk bendede vardi canim benim cok cekmistim ama doktorum fitil ve antobiyotik verdi bir hafta kullandim bin şükür gecti
rfzsB Bdnebk Deniz2961 fitil verdi kullandım bitane birini de bir hafta sonra kullan dediler ama bebeğime zarar verir mi ondan korkuyorum şimdi
Kbrdvn İdrar yolu enfeksiyonu olabilir cnm kontrole gidebilirsen idrar kan tahlili sonrası fitil antibiyotik veriyorlar
rfzsB Kuzey_irmak teşekkür ederim ❤ bende 37+5, fitilin birini kullandım biride bir hafta arayla,krem kullanıyorum şimdi
rfzsB Tatlihamis inşaellah Benimde geçer ya,kızım kasila kasıla hareket ediyor acaba rahatsız oluyor mu diye korkuyorum
Kuzey_irmak rfzsB yok canım o 7 katmanlı yerde Allahın izniyle melekler gibi korunuyordur☺️ İçini ferah tut ilaçlarımızı düzenli kullanalım dua edelim takdir Allahın🤗
mel33 Offff o akıntı bana kafayı yedirecek.önce fitil kullandım.5 gündür antibiyotik.bende de su gibi akıntı daha 16 haftalığım.sürekli suyun sanıyorum.koku yok.acı yok kaşıntı yok.dün kontrolüm vardı.antibiyotiği birir dedi.bebeklerin suyu gayet iyi dedi .ama az önce iki defa iç çamaşırı degistirdim.bu ne ki ya