potansiyelinstamom Alya09 sağ ve solla bir alakası yok durumun ama oğlum en başından beri soldaydı. Halen yamuk Diyarbakır karpuzu gibi geziyorum solda takıldığı için
potansiyelinstamom 1prensannesi_ vallahi belki hamile manavlarında vardır hiçbir fikrim yok. Mevsimsiz bir şey aşermedim daha önce. Genel olarak ne yiyorsam canım onu istedi hep ulaşılması zor olana denk gelmedim bilemiyorum o yüzden. Bulamazsanız içecekleri var marketlerde onlarla nefsinizi körleyin içinizde kalmasın
srcataby Alya09 erkek sol kiz sagda. Bende bu şekilde oldu büyüklerimizde bu şekilde demişti inanmamıştım da tuttu gerçekten:)
1prensannesi_ potansiyelinstamom tamam canim tsknederım buzlukta cılek vardi onunla kandırdım kendımı😂
[silindi] Alya09 ilk bebeğim sağdaydı kızdı kaybettik onu Bu gebeliğim de de sağ tarafımdaydı buda kız rivayet midir gerçek midir bilemem
Sevl İlk haftalarda inanılmaz derece sağ kasık ağrım vardı doktor ultrason ile baktığında bebeğin sağa yerleştiği için sağda hissedersin ağrıları dedi oğlum olucak