mucizeem Merhaba hanımlar.bu gün 14cü haftam tamam oldu ve mide bulantım var🤭sabah ne yediysem de kustum😣kustuktan sonra 1.5 saat kadar bişey yemedim.bebeğe zararı varmı bunun? 14cü hafta da böyle bişey yaşayan oldumu?
Mnlya mucizeem ben 14 haftaöda oleydım sabah bulantım oluyodu hep bulantı hapıyşa yedıklerımı kusmuyodum sende iç varsa suan 20 haftamdayım ara ara hala oluyo sabah bulantım
Aybukealtintas mucizeem 12 den 34e kadar hergün kustum diyebilirim bazen günde 3.5 kez bilr oldugu oldu 🤗
Hcrksk mucizeem 6 aylığa kadar yaşadım.sonrasında da mide yanmalarım başladı.38+5 im nerdeyse doğuracağım ama hala midem yanıyor.bana kusma için metpamid vermişti doktoruna danış dilersen
mucizeem Mnlya bende kusma 2-3 kere olmuşdu şimdiyedek onun için korktum biraz bebeğime bişey olur diye.amma ilaç yok evde(
Mnlya mucizeem yok canın bişi olmaz merak etme bende cok korkuyodum kusmaktan mıdem agzıma gelıyodu ama geccek ınsallah sabır
Aybukealtintas mucizeem yanma için rennnie şurup verdi oda hiçbir işe yaramadı, sonra uçak raporu için gittiğim bir doktor pantpas diye bir ilaç verdi onu içmeye başladım artık çok şükür rahatım 🙏
Elifiniz Benimde sürekli kusmalırım vardı aşırı ihtahsızdm toplamda 7 kg verdim 18+4 günlük hamileyim yeni yeni 600 gram aldım doktor bana bebek zayıf ve küçük dedi :///
mucizeem Aybukealtintas rennie çiğnemesini kullanıyorum ben dediğiniz gibi o kadar da yardım etmiyor.çok şükür