Msrrfaydn61 35+5 hamileyim bebeğimin kğ 2.745 erken Doğum riskim var haftası ve kğ böyle olup Doğum yapan var mı endişeliyim küveze girer mi diye doktorum bebek gayet sağlıklı dedi ama yine erken Doğum riski var 😒
mucizemizibekliyoruzz Msrrfaydn61 canım bizde 33. Haftadayken 2.000 gr dı bebek. Bana dediği şu oldu 2 hafta daha dursun 2.500 üstüne çıksın muhtemelen küvöze girmez dedi.
MASALMYRA Msrrfaydn61 ya arkadaslar 35 den sonra gelse erken dogum olmuyor,bebegin zaten tum organlari olusmus oluyor.Sakin olun dogarsa dogar hosgeldin diyin,bu dogum herseye hazirlikli olun...
Aminesultan Msrrfaydn61 kuzum hic canini sikma benim arkadaşım 38 haftada dogum yapti ve 2500 kg ile kilosu gayet iyi bebeginin bu arada 35 ten ustu erken dogun olmuyorki bebeğin her şeyi gelişmiş sag salim bebeğini alırsın kucağına inşallah
Msrrfaydn61 mucizemizibekliyoruzz inşallah canım allah bebişlerimizi korusun inşallah vakitlerinde doğarlar
Kadze mucizemizibekliyoruzz ya bnde pzt alıncak sezaryene 37+3 olcak ve daha kilosu 2490 daha az dogcak muhtemel dua edin bana kuveze girmeden eve gelebilmek istiyorum inş öyle olur🙏
Msrrfaydn61 SedanurAydnAta rahim azı kısalmış ve 32 haftamda kaşığımda sancı var diye gittim 1cm açık olmuş tu bi gece kaldım serum iğne sonra Protestan ve adalat kullanıyorum ve yatıyorum sürekli
CansuKrgeerAkar 36 haftanın üstü erken sayılmıyor ki ama bence kilosu da iyi haftasında doğup bu kiloda olan bebişler var benim komşum 34 te doğurdu 2600 olduğu için küvöze girmedi canını sıkma hiç bişey olmaz Allah ın izniyle
SedanurAydnAta Msrrfaydn61 olsun canım üzülme yengem 36 haftada doğum yaptı gayet sağlıklıydı bebeği hemşire 34 haftadan sonra genelde sıkıntı olmuyor dedi 😊 bebeğinde gayet iyi maşallah benimki 34 haftada daha 2 kilo 25 gramdı