nevzatbaskomser Glsm-- Necis diye çağrışım yapıyor. O da pis demek. Anlam bakımından hoş gelmedi bana 🧐
Leilani Zeyno-ve aklınızda hiç bir isim yok mu belki oradan yardımcı olabilirdik. Benim hoşuma giden isimler şöyle Afra Hazel Eflin İpek Nilay Leyal Duru Lavinya Arya Mihre/Mihra inşallah bulursunuz yarına kadar içinize sinen bir isim😄
Zeyno-ve Leilani lavin güneş deniz ve Süreyya car aklmzda ama esim istmyo yada ben olmaz dyrm gerçekten zor ya
Zeyno-ve Leilani esim biraz önce artk koyalım isimm dedi bnde yarın bebeği görünce belki o an aklımıza bisi gelir koyariz dedim sin çare olarak kapı süsü bile yapmadm ismi koyamadık diye
CmreKsidar Zeyno-ve güneş ismine bayılıyorum ikinci de kız olursa Güneş koyacağım isme baska karar vermiştik yıllar önce o yüzden koymadım ☺️ Bencede yarın kızınız doğunca karar verin o an belki hissedersiniz ☺️
Leilani Zeyno-ve saydınız dört isimde güzel benim hoşuma gitti. Belki eşinizde yarın bebeği görünce birden içine siner saydığınız isimler belli olmaz. Anlaşmak karar vermek zor cidden ama hayırlısıı
Leilani Zeyno-ve Ya Evet bazen öyle oluyor duymuştum bend evir kaç kişiden. İçinize sinen bir isim bulursunuz bebeğinizi görünce sizde bence 😍
Deletedmom_34 Zeyno-ve çok güzel bir isim, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrğ olsun, gözünüz aydın🥰