SemaArin KIZLAR 30+5 HAFTALIKKEN TANİSYONDAN HASTANEDE YATTIM AMA YATINCA TANİSYONUM İYİ ÇIKTI ŞEKERİM YÜKSEK ÇIKTI 5 GÜN YATTIM HASTANEDE 31+2 DE ÇIKTIM HASTANEDEN ŞİMDİ 31+5 DE HASTANEYE GİDECEM TEKRAR ŞEKER TAKİBİMLE BERABER SİZCE ARTIK HASTANE ÇANTAMI HAZIRLAYIMMI YOKSA DAHA ERKENMİ KAÇ HAFTALIK KEN HAZIRLAMAK MANTIKLI ???
Edafmo SemaArin bence hazırlamaya başla canım ne olur ne olmaz. Ben 30 da falan hazırlarım büyük ihtimalle
VerdaY Öncelikle çok geçmiş olsun, ben 32-33 haftalıkken başladım hazırlamaya ama öyle ağırlaşıyor ki insan ne yapacağını bilemiyor. Herkes aynı olacak diye bi şey yok tabi ki ama ben ağır halsizlikle geçirdim. Bana sorarsabız erken değil. Hazırlamalısınız
SemaArin VerdaY AY BİDE SADECE KIYAFET OLSA KEŞKE HALİLAR CAMLAR PERDELER KAPILAR MUTFAK DOLAPLARİ TEMİZLENCEK İNŞALLAH YETİSEBİLİRİM
potansiyelinstamom SemaArin valla ben evimde böyle oturabiliyorsam gelen giden de bu haliyle oturabilir. Tamamen kendi zevkiniz için temizleyecekseniz baş göz üzerine tabi ki. Ama bebek görmeye gelecekler diye ne olur kendinizi o son günlerinizde zorlamayın. İlla yapacaksanız doğum yaklaşınca elle yerleri silin doğumu kolaylaştırıyormuş pozisyon olarak bari faydası olsun 😃
Elisam22 makin keske sizdeki rahatlık bende olsa 28 de hazırladım bu kadar takmaya hiç gerek yok herseyi yada sabırsız olmaya diyeym