Sevval0 Kızlar merhaba 2 gün önce beta HCG 1850 çıktı bugün de 2 kat artmıştır diye düşünüyorum yarın kese görmeye gideceğiz 5. Haftam . Acaba bebek kesenin içinde ne zaman görülür kalp atışı ne zaman duyulur
Tiiffany Sevval0 merhaba 1-2 hafta sonra gidin derim daha netlik kazanır. Ama alttan muane olursanız daha etken görebilir
Nasibe_34 Sevval0 yarın hemen gitmeyin derim çünkü 7 haftalikken duyduk kalbinin sesini bendede gorunmedi 1 hafta sonra göründü
melikeyldz_05 Sevval0 canım bende 5 haftada gittim İki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz İnşallah 🤲
aysenur-y1 Merhaba kese göründü mü acaba ben de 5+0 değerim 7 aralıkta beta 1910 çıkmıştı hemen hemen aynıyız
Sevval0 aysenur-y1 2 gün önce betam 1850 ydi doktorum bugün 3 binlerde falan olmuştur dedi karın ultrasondan gördük kesemizi çok şükür
Sevval0 melikeyldz_05 Canım kesede bebek görmediniz demi sizde bende bugün gördüm kesemizi çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz
aysenur-y1 Sevval0 çok şükür çok sevindim ben de öyle hesaplayarak yarın gideceğim lütfen dua et sağlıkla kesemizi görelim. Bebek ve kalp atışı için ne dedi?
zehravarol Sevval0 5076.78 çıkmıştı bizim 2 gün sonra hastaneye gitimizde keseyi görmüştük doktorum 2 hafta sonra gelin bakalım demişti yani bizim 2 hafta sonra oluşmuştu bebeğimiz
Bademes Bende bgn gittim 5+4 tü keseyi gördük haftaya tekrar gidicem kanama göründü içerde düşük tehlikesi varmış