Nino05 Bebeğinizi ilk sağ tarafta mı sol tarafta mı hissettiniz cinsiyeti nedir? 😇 16+1 sol tarafta hissettim minik kıpırdamalarını bugün kontrolüm vardı cinsiyet göremedi doktorumuz 😌 hepimizin önce sağlıklı kalbimizce olsun inşallah
elvinimmm Ben 19+2 haftalik hamileyim hep soldaydi ama 2 dir doktora gittigim zaman solumdaydi kizim olacak
_Cey_Zey_Lev_ İlk pıt’ı ortada hissettim ama ne zaman doktora gitsem bebeğin başı hep sol taraftaydı hep solda yatıyordu ve aşağıda Kızım olacak
Nino05 _Cey_Zey_Lev_ O güzel pıtlar 🥰 bende solda hissediyorum hep inşallah bir oğlum var birde kız nasip olur inşallah 🙏
_Cey_Zey_Lev_ Nino05 inşallah Allah gönlüne göre versin evet o zaman çok güzeldi şimdi 32. Haftadayım oynayınca sorun yok ama bazen bir tekme atıyor sanki karnımı bıçaklıyorlar işin ilginç yanı o da hep solda 😂😂 doktor bakma dedi o döner dedi hep dönecek dedi
Nino05 -hilos1 Sağlıklıca kucağınıza alın inşallah bir oğlum var 5 sene oldu hiç hatırlamıyorum ilk pıtını ama şuan 16 haftalık solda hissediyorum cinsiyet göremedik
Bebeto1 Bende ilk sağda bir kucuk tekme hissetim suan her yerde geziyo ama cinsiyetimizi göremedik 2 farklı doktora gidiyoruz 12.haftadan beri göstermiyor çok inatçı bacakları kapalı gram açmıyor 20 haftalik olduk 😏 @Nino05