Hayattdmrkrn Kızlar bende çok büyük olmasa da iki miyom bir de kist vardı bunların sezeryan doğumda alınma ihtimali var mı aranızda hiç bu şekilde aldıran oldu mu yoksa bunun için ayrı bi tedavi mi gördünüz. Hazır doğum yapmışken tamamen temizlense rahmim😂😂
Cananyildiz Hayattdmrkrn devlet hastanesinde yapılmıyor ama ozele sormustum sezeryan olursa makul ücretle alırız demisti
Mikayla Hayattdmrkrn spinAl oldum 25 gun once. Daha once dr um 1 tane miyom um oldugunu soylemişti ama hamilelikte hıc sıkıntı yaşatmadı bana. Spinal olurkende 2 tane miyomun var ama almaya gerek yok dedi. O şekilde duruyorlar. Hamilelikten sonra küçülüyor zaten eski boyutuna.
dilek_balli Bende de varmış hem.kist hem.miyom Doktora sormuştum eğer ameliyat sırasında fazla kanama felan olmazsa alinirmis
Hayattdmrkrn dilek_balli Sevensevilen Cananyildiz Smry Anladım hepinize çok teşekkür ederim ben devlet hastanesinde doğum yapıcam da zaten normal mi sezeryan mı belli değil de sonradan aldırırım belki peki o zaman nasıl alıyolarki vajinal yolladır demi
Hayattdmrkrn Mikayla ay o zaman normal doğurursam ve benimkilerin de zararı olmazsa aldırmam kadın olmak ne zor ya ☹️
imren88 Benim sezaryen sırasında doktorum fark etmiş 3 myom ve 1 tane portakal kadar kist hepsini temizlemiş en son dikerken söyledi. Benim haberim bile yoktu onların varlığından.