Bgmz Kızlar merhaba. Hastane doğum fiyatlarından haberiniz var mı ? Kimler nerelerden fiyat aldı ? Sezeryan -Normal doğum fiyatları ne kadar ?
ada00 valla ben de merak ediyorum geçen avicenna sordum 5,6 tl dediler bi de yılbaşından sonra fiyat artacakmış… tahminen bi 7,8 bin olur yılbaşından sonra
Bgmz Ben Liv Hospital Ulus dan fiyat aldım 33.000 normal doğum pazarlıkla 23.000 liraya düştü. 37.000 sezeryan doğum 26.200 e düştü pazarlıkla.
Sarelle2 Bende çarşamba gittim Suan 9.500 yılbaşından sonra 2.3 bin zam gelecek dendi Yani ne den bu kafar hastanelerde fiyat farkı var anlamıyorum Sanki 9 ay bunlar taşıyor karnında İstanbul medicine hastanesine gidiyorum medipoldede fiyatlar aynı zaten
Bgmz Sarelle2 hastanelerde maalesef A Plus -Plus-düşük diye ayrılıyor o sebeple maalesef fiyat farkı oluyor. Birde SSK ile anlaşma yapan hastaneler var onlarda düşük oluyor. Ben Liv Hospital gidiyorum A Plus hastane SSK anlaşması yok 33.000 tl dediler pazarlıkla 23.000 tl ye düştüler. Yakınımda ki bir hastane ssklılara Avrasya Hospital 12 bin tl dedi. Yerine göre ssk anlaşmasına göre fiyatlar sürekli değişiklik gösteriyor maalesef