Nefes15 Cdem21 ahahahhaha canı sağolsun cinsiyeti nedir peki 🙊benim doktorum kalp sesinden sonra miğden bulanır dedi belki bilerek mi dedi anlamadım 5+5
ssalihaemin Cdem21 başlarda benimde oldu sonradan kesildi ama 37 de tekrar başladı şuan 38 olduk hala var çok kötü oluyorum ne yapacağız bu durumu 🙈
edkrcy Btlabk Bende aynı maalesef öyle böyle değil ilaç fayda etmedi aralıksız çekiyorum hiç geçtiği anım yok ağlaya ağlaya geziyorum 😔
Nefes15 Cdem21 aaaay maşallah süphanallah ismi neolcak fikir olsun bizlere , annenin içine doğan oluyormuş siz öyle hissettiniz mi ? Yani belki batıl inanç bende kız hissediyorum 🤣🤣
Cdem21 Nefes15 evet ben ilk kız hissetmiştim sonra rüyamda oğlan çocuğu gördüm kafam karışmıştı ama ilk hissettiğim çkktı😊adı elif ada olacak Allah’ın izniyle🥰
Cdem21 ssalihaemin valla prilam iyiki var doktorum günde 4 e kadar içebilirsin dedi ben 3 tane içiyorum😅
ssalihaemin Cdem21 ay bende kullandım onu çok iyi geliyordu şuanda içebilirmiyiz acaba bi yarın doktoruma sorayım eğer öyleyse tekrar yazsın ama son zamanlarda çok normalmiş mide bulantısı