elvinimmm Kac yaşındasınız kac haftalık hamilesiniz hangi hastaneye gidiyosunuz hadi sohbet edelim sıkıldım
Yesim_H elvinimmm 32 yaşındayım 1 ay önce doğurdum gerci ☺️ Reyap hastanesine gittim ben doğumda orda gercekleşti. Tavsiye edermisiniz derseniz ederim cok temiz hastane doğumumda da cok memnun kaldım cok ilgililerdi.
elvinimmm Yesim_H ben 4 aydir taşındım İstanbul’a evlendim oyle geldim.hastanenin ismini cok duydum ama.hic gitmedim benim.gittigimde hemen evimin alt sokagi cok rahat oluyo gidip gelmek 🤣
havhaz34 Yesim_H merhaba hangi doktora gittiniz muayene ücreti nedir bide normal mi oldunuz sezeryan mı?
Nursl7 @elvinimmm 28 yaşındayım 20 aylık kızım var 24+2 haftalık hamileyim saadetderede oturuyorum şuan bakırköy sadi konuk a gidiyorum ama kısmetse fiyatı da uygunsa ilk doğum yaptığım hastaneye gidicem orası da sefaköy rumeli hastanesi
elvinimmm beyazgull ben doktorumdan ve hastaneden memnunum hemde evime yurume mesafesinde hemen aşağı sokağımda dogumuda orda yapicam
elvinimmm beyazgull hasta yatis kismindaki kadin dedi suan fiyat böyle ama yılbaşından sonra fiyat değişikliği olcak ocaktan sonra birdaha sorucam ne kadar fark olacagini merak ettigim icin bilerek simdiden sordum
havhaz34 28 yaşındayım 14 haftalık hamileyim şimdilik devlete gidiyorum hastane arayışındayım sezeryan olacak o yüzden hangi hastane hangi doktor iyi bilmiyorum