minnosmakarna 180720 Allahım sizede sabır versin çok sağolun rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin bizede inşallah 🤲
bkts Emine52_34 gecmis olsun, 12. Haftada kalp durmasi sebebiyle sonlandi ilk gebeligim, ikinci gebeligimde de bebegimde trizomi 18 goruldu amniyosentezle dogrulandi ve gebelik sonlandirmasi yapildi 19+5te.
Eminegul5 minnosmakarna çok geçmiş olsun kardeşm aynısını yaşadım nasıl zor bir durum biliyorum Rabbim sabır versin ben 6 ay dinlenip tekrar denedim şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Hepsi geçecek sabır et Rabbime her anı için şükredelim cennete meleklerimizi yolladik bize seffaat edecekler inşallah
minnosmakarna Eminegul5 Allah razı olsun rabbim şimdiki yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin inşallah orda kavuşuruz diyorum yavrumuza kalbi attı sonuçta ruhu vardı diyorum inşallah rabbim banada verir unutturur bu günlerimi 😢
AyFa1608 minnosmakarna amin canım çok sağol. İnan ben alıştım hemde nasıl biliyo musun mezarlığa gide gide doğup 1 yaşında veya bikaç aylık ölü bebekleri göre göre alıştım demekki benden beterleri de var diyerek… Sende böyle düşün hayrılısını dile Rabbimden tekrar geçmiş olsun canım 😘
minnosmakarna AyFa1608 öyle tabiki Allah’ıma sukrediyorum yinede beterinden saklasın rabbim çok sağolun tekrardan
Eminegul5 minnosmakarna amin Allah razı olsun hepsi geçecek arkadaşm rabbimin yazısına sabredecegiz sonra daha güzeliyle mukafatlanacagiz inşallah geçen yıl bebeğimin rahme düştüğü aynı tarih aynı gün bu yik bebeğim rahme düştü. Bunu kim ayarlayabilir ki. Rabbim bize sabır diyor sonra bambaşka güzellikleri göreceksin çok sevgiler ve selamlar
gk123 minnosmakarna Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Benim de mart ayında 19 haftalık bebeğimin kalbi durdu normal doğum ile gebeliğim sonlandırıldı. Doktor en az 3 ay dedi tekrar gebelik düşünmek için 1 ay da ben ne olur ne olmaz diye bekledim temmuzda tekrar hamile kaldım. Şuan 21+5im çok şükür iyi ilerliyoruz. Allah tekrarını yaşatmasın 🙏🏻 biz bu acıyı yaşadık ve ömür boyu bizimle Allah beterinden korusun Allah kardeşlerine ömür versin.
minnosmakarna gk123 çok sağolun sizede çok geçmiş olsun Rabbim bebegnizi waglikla.kucaginiza almayo nasip etsin saglikli uzun omur versin rabbim
elzem62 Sermec27 38 haftada bebeğinizi mi kaybettiniz yanlış mı anladım? Rabbim sabırlar versin inşallah Nasıl oldu o? Herşey normalken,doğumuna az kalmışken nasıl oldu ? 🤲🏻🥲
Sermec27 elzem62 evet 38. Haftada aniden kaybettim herhangi bir sorun yoktu doğuma kadar herşey güzel gidiyordu bir gün hareket hissetmedim ve gittiğimde kalbî durmuştu daha sonra genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi yaptırmıştım onlarda temiz çıkmıştı herhangi bir sebebi bulunmadı nasip böyleymiş