Seda3425 Kızlar ocağın ilk haftası Allah nasip ederse sezeryan olacağım. Sezeryan geçmişi olanlar biraz bahsedebilir mi kaç güne toparlandiniz nasıl geçti süreç vs vs
AzraFarah Seda3425 sezeryan sonrası kişiden kişiye değişir. Ben 10 günde toparlanabildim,ona da toparlanma denilmez,ama elticim birgunde ayağa kalktı bir hafta sonra da 8-10 saatlik otobüsle yolculuğa çıktı. Bünye meselesi
vanilyasarisi Seda3425 ben 20 günlük sezaryenli olarak tecrübemi aktarayım. Öncelikle doktorun da çok etkili olduğunu düşünüyorum. Ben sabah 10 da ameliyattan çıktım. Anestezi etkisi geçer geçmez akşam yürümeye başladım. Öncesinde çok su ve hoşaf içmeye başlamıştım ki bu tuvalete çıkmamda önemli rol oynadı bence. Gece tuvaletimi de yaptım doktor sabah kontrolleri yaptı öğlene çıktım. Hiç yatmadım bu da kolay toparlamamı sağladı. Çünkü yattıktan sonra doğrulmak kalkmak yürümek çok daha zorluyordu.
mor_menekse Seda3425 bende 13 gün önce sezeryan oldum .dayanılmaz bir acı olmadı sadece ilk kalkış biraz zorlu oluyor hemşire eşliğinde.ilk gunden ayaklanmaya başladım ben çok şükür. Nekadr çabuk ayaklanirsan iyileşme okadar çabuk oluyor öyle demişlerdi. Bende öyle yaptım sezeryan olduğum gün bol bol yürüdüm koridorda çok iyi geliyor du. Tavsiyem mümkün olduğunca yürü ayaklan nakadar yatarsan okadar geç toparlaniyorsun.benim düşüncem bu . Bu arada ben sezeryandan çok korkuyordum normal istiyordum ama zorunlu sezeryan oldu 🥺ama çok şükür sagsaglim aldım kucağıma bebegimi🤲sezeryan korkulacak birşey yok hiçbir şey hissetmiyorsun 5 .10 dk sürüyor zaten sormia istediğin birşey varsa yanıtlarım. Allah herkese evladına sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Doğum şekli hiç önemli değil🥰❤️
Cimcinpi Seda3425 canım ben Ocak ayında doğum yaptım doğum yapana kadar aklıma bile getirmedim getirsem korkardım inan korkulcak bişey değil ilk yuruystede hiç zorlanmadım annem vardı yanımda ama oturup kalkıp bebeğimin bezini bile değiştirdim ilk aksam
Seda3425 mor_menekse ya çok güzel yazmışsınız tşk ediyorum moral oldu bende 34 haftalık hamileyim günler yaklaştıkça heyecan basmıyor değil sezeryan olacağım inşallah sağ salim bebisimi kucağıma alırım yatmamaya çalışacağım inşallah
gkcnn Seda3425 sizin bünyenizle de alakalı bir durum ben doğum yaptığım gün bol sıvı tükettim ve devamlı yürüdüm ertesi gün sabah hastaneden çıkışım yapıldı eve geldim ve bütün işlerimi kendim yapabiliyordum yani en azından benim için çok güzel bir süreçti normal doğum çok isteyen biriydim ama şimdi iyiki sezaryen olmuşum diyorum
Mina_yldz60 Seda3425 benimde ocağın ilk haftası sezeryan 2 .sezeryanım olucak hic korkma canım rabbim veriyo gücünü kuvvetini ben sadece tuvalete cikarken zorlandım oda cok yeni dikişler açılcak diye korkuyodum