Gamzeerdgn Ya ben böyle şeylere pek takılmam ama ınsan yınr korkuyor gördüğü rüyalardan vs evde tekım ve akşam saatı oldu banyo yapılır mı yoksa eve esımın gelmesını mı beklıyım bugün geç gelecek 12 yi bulur gelmesi beklemekte istemiyorum yorgun oluyorum
Minikmucizem199 Gamzeerdgn şimdi yapabilirsin canım ben hep bu zamanlarda yapardım bebeğim uyuduğu için 🤗🤗
Mavikalem Gamzeerdgn Esini bekle bence bebek ağlar duymazsin bir de Allah korusun bayılırsın bir şey olur evde biri olması lazım
Deletedmom_21 Gamzeerdgn Rica ederim canım ❤ Allah sağlıkla kavuştursun seni bebeğine şimdi yap banyonu güzelce uzan😘🙏
Gamzeerdgn Mavikalem keşke bebegım yanımda olsa da esımı beklesem malesef prematüre dogdu kuvezde çıkması ıcın ıkı haftamız daha var 😞
Mavikalem Gamzeerdgn Anladim canım . Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah . Kuvoz yolu beklemek zor gerçekten. Sen yine her ihtimale karşı girme. Sağlık açısından bir sorun olsa sesleneceğin biri yok evde. Onun haricinde akşam duş almanda sakınca yok. Evde birileri varken ben her gece duşa girdim bir sorun olmadı
Gamzeerdgn Mavikalem Allah razı olsun inşallah güzel güzel dilekleriniz için aklınıza geldikçe dua etmeyi ihmal etmeyin lütfen köz yolu beklemek gerçekten çok zor ama bebeğimin orada kalması daha iyi çünkü ben ve eşim şu an hastayız bebeğimizi eve getirsek ona da bulaşır Allah korusun o yüzden iyi olduktan sonra gelmesi onun sağlığı açısından daha iyi
Mavikalem Gamzeerdgn Amin inşallah Allah senden de razı olsun. Benim bebeklerim de kuvozde kaldı biri 10 gün biri 37 gün. Beklerken çok zor ama sonu çok güzel oluyor