Gzmgkhn Kızlar 32. Haftadan selamlar 🖖 nasıl geçiyor sizlerin hamileliği? Artık yavaş yavaş zorluyor sanki 😓
Sareceee Gzmgkhn 32+4 yatakta başlıktan destek alıp dönebiliyorum 🥲 bugün evi temizlerken artık yapamadığımı farkettim bel fıtığı da olunca tuz biber oldu
Minikmucizem199 Gzmgkhn Ben tuvalete yerleşmeye karar verdim çünkü daha odaya girip biraz dinlenmeden kendimi sıkışmış hissediyorum ☺️☺️
2022bebeki Gzmgkhn Tuvalet en yakin dostum oldu bazen gözüm kapalı yolu bulmaya çalışıyorum 🤣 Egilirken zorluyor yavaş yavaş sağlıcakla gelsinler inşallah 🐣
Gzmgkhn Sareceee geceleri dönmek tam bir işkence 😫 zaten bir sağa bir sola yatmaktan yanlarım çürüdü artık 😅
Nurersz Kesinlikle artık çok zorluyor tekmeleri kaburgalarımı kıracak gibi eğilmek duş almak zaten ölüm olmaya başladı yarın görüş günümüz bakalm ne durumdayız 💙
Gzmgkhn Nurersz gerçekten bazen irkiliyorum öyle bir vuruyor ki ne kaburga kaldı ne kasık ne mide 😓 yürürken de artık zor oluyor sanki mesaneme doğru iyice baskı yapıyor 😓 sağlıkla gelsinler inşallah yine de bugünümüze şükür 🥰🤲🏼
Yeni_anne8001 32+5 teyiz gerçekten yatakta dönmek,gece sürekli WC ye kalkmak ve uyumakta zorlanan ben ileriki haftalarda nolcam merak ediyorum 🙈🙈