esmerella37 Bat 1-2-3 olanlar neler yapıyorsnz benm adetim 5 inde bitti 2 gundur degerlendiriyorum normalde heemn kalkar tuvalete gidrdim 3 senedir tutmadı bu ay ilişkiden snra sabaha kadar yatıyorum oyle bu ay ınsallah tutar kızlar siz neler yapıyorsnz bakalımm 🥰🥰
Tucemsiiii esmerella37 adetim 2 Aralık’ta başladı şuan tam bitti gibi. Birazdan duş alacağım yarında ovulasyon testine başlayacağım😊
cemreee__ esmerella37 bende bu ay değerlerndiriyorum bakalım inşallah nasip neyse o olsun dua edelim 😍😍🤲🏻🤲🏻
17papatya esmerella37 benim de bat 23 aralık 1 gün ilişki 1 gün boşluk şeklinde ilerliyoruz bakalım hayırlısı
Yusufemir-2023 esmerella37 ben hamile aldım 2 aylık olduk bile Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🤍
3kuzuAnnesiyim Hamile kalmak isteyenler 2 3 ay öncede sekeri paket gıdaları bırakın. Bol bol sabahları avakado yıyın o ay yumurtlamagununden 2 3 gun önceden ilişkiye başlayın
esmerella37 3kuzuAnnesiyim malesef sekeri nasıl bırakablrm 🤣 herkez sekerr yemeden mi hamile kalmıs 🤣 sekersiz ben aslaaaa paket seyler zaten yemiyorum da
3kuzuAnnesiyim esmerella37 hamile kalamıyanlar için bir yöntem tabiki herkes o şekilde kalmıo ama yumurtlama kalıtesini düşürüyor rafıne şeker
esmerella37 Tucemsiiii ayy hadi bu ay guzel haberler veririz insallah yaaa hep beraber 🥰🥰 ben ovulasyon daha kulanmadım ortalarda baslıcam adetimin 8 cı gununden ıtıbaren ama genede degerlendiriyorum
Tucemsiiii esmerella37 eğer ovulasyon kullanma fikri varsa adet bittikten sonraki gün başlanıyor. Çünkü nezaman yumurtlama olacağı belli değil 😊
esmerella37 Tucemsiiii işte dedim ya genede degrlendiriyorum ama benm hep ortalarda oluyor blıyorum o yuzden harcamıyorum ortalarına dgru baslıcam balım
esmerella37 cemreee__ evet hep berabrr dua edelim birbirmizi kiminin duası demisler 🙏🏻🙏🏻 Rabbim bu ay insallah bebek haberi bekleyenlere nasıp eder 🙏🏻
Tucemsiiii esmerella37 sen bilirsin askım 😊 ben internetten birgebeningünlüğü sayfasından aldım kutu içerisinde 30 adet var ve 2 tane de gebelik testi var yarın inşallah başlayacağım
esmerella37 Tucemsiiii bende aldım ınnovita mı ne markası icinde 20 tane var ama 25 tane cıktı gebelık testi de 4 tane ama 5 cıktı 🙏🏻
OnlyBaby Benim bugün adetim başlicaktı başlamadı ama 2 gün geriye atıyor bayadır, adet belirtimde pek yok inşallah hamileyimdir ya adet olursam artık doktora çıkıcam karar verdim folik asit yazdırcam