Bsra12_- Busegungoor maşallah neler tükettiniz öyle 😁 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aynı ilerliyoruz hafta olarak 🥰
Tugce_ayan Adelisa beyaz leblebi zeytin iyi geliyor miğde yanmasına ve ağrısına sade maden suyuda içebilirsen oda iyi gelir
symozdag bubizimhikayemiz ayyyy yok ya 12 haftalıkken özele gittim söylemedi dün de tıpa gittim yine söylemedi. 20 haftadan önce söylemiyorlarmış niye bilmiyorum 🤷♀️ sizde durumlar nasıl 😂
bubizimhikayemiz symozdag ben 12. Haftamda gittim söylemedi doktor 🫢henüz hastaneye gitmedim bulunduğum yerde doğru dürüst bir hastane olmadığından
Adelisa Tugce_ayan hamilelik başından beri kusuyorum mide bulantısı çekiyorum son haftalar prilam dr bırakayım dedim yaramadı:(( dedikleriniz de yaramıyor zaten iştah kapandı artık ama teşekkür ederim
Aselsmoms nnisanannesiii 31+4 iri bir turp 🫶 en son 28de 1350 gramdı oğluşum 😍 kontrolümüz 32de pazartesi 🥰💙
ecemsuuuuu Fatma0715 32+4de 1800 Gr di doktor biraz zayıf dedi yarın yine gidicem bakalm inşallah almıştır kilo😏
Tugce_ayan Adelisa doktor caviscon diye bı şurup veriyo onu doktoruna sorup alabilirsin belki o fayda edebilir. Allah yardımcın olsun zor bi durum