Buketrana nnisanannesiii ben üç uygulama kullanıyorum üçün de de farklı şuan mercimek büyüklüğünde diyor
Dilek_moms66 Caglafalan ayy minik limonlarimiz sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah bide bisi sorabilir miyim ikili test yaptırdınız mi?
Dilek_moms66 Sozde ya benim doktorum ultrasonm bozuk 1 ay sonra gel 3 lu test yapiym istiyorsan başka yerde yaptır yoksa yaptrmayabilirsn dedi de yaptırmamz lazım deil mi en azından içim rahat eder
aliandalina Zeynepmom45 aynı gündeyiz canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Cinsiyeti ne bebişinnn 🥰
Sozde Dilek_moms66 evet ben çok rahatladım testten sonra bence başka bir yerde yaptır hem cinsiyette söylüyolar
Rafaelli Dilek_moms66 ben hıc bırısını yaptırmadım😀testlerın, helekı 3lu cok gereksız dıyolar, 2lı 4lu daha gereklı dıye duydum
Fadimegll321 Eylembasakoc vallahi gittiğim doktorlar hiç söylemdi bana ya :( salı günü detaylıya gideceğim inşallah o zaman öğrenirim sizin ne kadar 😊
Eylembasakoc Fadimegll321 bende pazartesi gircem o zaman öğrenirim sanırım 17. Haftada 191 di şimdi kaç oldu bilmem 😂