nnisanannesiii Biz 22+1 greyfurt büyüklüğüne ulaştık.👼🏻 Sizler kaç hafta hangi meyvesiniz, bebişler kaç gram,kg oldu güzel annelerimiz🤩🤩🍬
gunescinar27 yagizegemom maşallah🧿 nasıl besleniyorsunuz acaba sorabilir miyim? bende 19 haftalığım 220 gram şuan
bsra-25 nnisanannesiii 38 haftalık olduk 🙂 36. Haftamızda 2800 kg dik. Yarın hem kontrolümüz hemde çatı muayenem var 🙂
Esengll Tgcccc bnde 13 haftallikken doktorum kiza benziyor haftsya net soylerim dedi bekliyoruz bakalm
Sevim166 Tgcccc ben iki oğlumuda 11 hafta öğrendim yani doktorum 11 hafta tahmin yaptı 12 hafta kesin olduğunu söyledi
nur34_ nnisanannesiii 20 +2 haftaligiz dun kontrolumuzdu 460 gram dedi doktorum amniyon sivisi fazla dedi asistanina not aldi bisey demedj banada iyimi kotumu
ms_annisko nur34_ bence müdahale gereken bir durum olsa söylerdi ya da başka bir yere yönlendirme yapardı. Takip amaçlı not etmiş olabilir, içinizi ferah tutun, önemli bir durum olsa muhakkak size söylerdi
ms_annisko 27+2 haftalık, haftam ilerledikçe bir hâl çöktü üzerime sanki. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor yatasım, uyuyasım geliyor hep… Sadece ben mi böyleyim yoksa genel mi bu durum,benim gibi olan var mı?
duyguogretmen61 ms_annisko Aynı hafta aynı gündeyiz aynı durumdayız adaşım.😃 Bir de bebek çok yukarıya baskı yapıyor nefes ve reflü problemim var onun dışında iyi gidiyor.
23mayiis17 ms_annisko Bende 27+6 haftaligim aynı durum bende de var şuan. Hamileliğin ilk haftalarinda da aynı sekildeydim hiç bir şey yapmak istemiyorum sanki depresyon da gibiyim 🤷
Ymka ms_annisko 20. Haftaya girmek üzereyim son zamanlarda bende de öyle oluyor . Hatta geçen ayıptır söylemesi 12 saat uyudum sanki hiç uyumamisim gibi olmuştu 😅🤰 bide TV izlerken kocam çok uzun konuşurken uykum geliyor 😅😅😅