Ruvvruvveeydaaa Kızlar çatlaklarım var ne kullandiysam engel olamadım oluşmasına 🥲Artık görüntüsünü geçtim de kaşıntı yapıyorlar, bu kaşıntılar için yok mu bı çözüm 🥲
gullsu_ Ruvvruvveeydaaa Bol su için öncelikle duşta çıkmadan iki dk öncesi her tarafınıza bebek yağı sürün ılık suyla durulayıp çıkın ve karnınızı kaşımayın badem yağı arada zeytin yağı gün içinde muhakak kullanın ve sürekli nemli tutun karnınızı kaşımayın ama ben hep öyle yaptım kaşınmaz muhakak hep bir yağla masaj yaparım çok iyi geliyor ben hamileliğimin ilk öğrenir öğrenmez hep böyle yaptım hiç pahalı kremler kullanmadım bende sıfır çatlak şuan 38haftalığım ama su içmekte ama çatlayacağı varsa da çatlıyor zaten ama önlem amaçlı kullanılmalı bazı şeyler
Ruvvruvveeydaaa gullsu_ Ay canım valla sadece karnım kaşınmıyor, bacaklarım özellikleri diz kapaklarimin arkası kaşınıyor oralarda çatlamış zaten yeterince ☹️ Deneyim ama söylediklerini
gullsu_ Ruvvruvveeydaaa deneyin düzenli şekilde inşallah kaşıntı durur sadece suyla durulanın geçmiş olsun 💐
gizemakay Benimde öyle :) kaşımak yerine hemen kremle veya yağla masaj yapıyorum kaşınma hissi geçiyor