Berelfgun fdm12 ay 38+1im ve zaman son 2haftadır geçmiyor neredeyse doğurmak istiyorum 13gün kaldı diyo uygulama
ssalihaemin fdm12 uygulamaya göre 14 günümüz var 38 haftadayız pozisyonumuz normal doğum için uygun bakalım minik civcivim ne zaman gelecek 🙈🐣🥰
Mom-babyyy fdm12 57 gün kaldı bu son zamanlar insan daha sabırsız oluyor sanki zaman geçmiyor gibi geliyor 😂
Hamideersin Fadimegnl deterjanı bekliyorum gelir gelmez hemen baslicam yıkamak sorun değil de ütülemek gözümde inanilmaz büyüyor
Kbra01- Son 25 oğluşumla😍herkes son günlerin geçmediğini söylüyor ama bana tam tersi 50 den sonrası çok çabuk geçiyor gunler sanki
Ali-Kaanin-Annesi fdm12 son 24 36+4 haftalık olduk ama iki cm açıklığım var her an herşey olabilir Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻🤗🌹
Gizem0709 10 gün 🙏🏻 Artık herşey çok zorluyo 🙄 Bir yandan geçsin diye beklerken bir yandan korku ve heyecan 🫣😊
Canan_Aras 37 haftayım 1 hafta ya da 10 gün kaldı şükür. Sezaryen dogum .Sağlıkla gelsin bütün bebişler.