fdm12 Ben tedirginim hep erken doğum yapanları okuyunca etkileniyorum korkuyorum hemen 38 haftalık olmak istiyorum 🙃😊
Hamideersin fdm12 son 51 gün nasip olursa 32+5 haftalığım haftaya çamaşırlarını yıkamayı düşünüyorum yıkama ütüleme bitince de hastane çantamı hazırlarım 33 34 gibi inşallah kafam rahat edicek
Hifabebekk fdm12 son 32 gün hiç ama hiç geçmiyor artık içim daralıyor gunleri sanki zorluyorum geçsin diye öyle hissediyorum kendimi🥺
Kiwi12 fdm12 hiç belli olmuyor ya erken geç benim ilk cocugumda kıza erken doğacak dediler hep kızım 42 haftayı bile bı kaç gün geçti öyle geldi oğluma da etkk geç doğar dediler 37+5 te doğdu😁 şuan karnımdaki yavruya da 131 gün kaldı Allah izin verirse
fdm12 Hamideersin ben yıkadım ama daha çantam hazır değil hafta sonu çantamı hazirlicam 35+2 yiz bencede hazırla hemen çünkü ağırlaştım iyice zor oluyor herşey
Fadimegnl Hamideersin bizde 33+2 haftadayiz bende başladım yıkamaya ütülemeye zor oluyor çok yorucu geçiyor hemen başlayın 😅
fdm12 Kiwi12 aynen ama vaktinde gelsinler ya inşallah ay ne güzel 3. bebiş gelicek benim bide ilk gebeliğim belki ondan bu kadar tedirginim
HcrHcr Ayyyy ne güzel sizlerin az kalmış, bizim bu gece 99 gün kalacak inşallah🙏🏼 günler geçtikçe daha da sabırsızlanıyor insan. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşalım.
Smyye_ozkynk fdm12 uygulamaya göre 42 gün kaldı🤗 bugün tam 34. Haftamız bitti🥳 Sağlıkla sıhhatle vaktinde kavuşmak nasip olsun hepimize🌼
nur34_ fdm12 138 gun kalmis uygulaamaya gore hic korkmuyorum dogumdan dua ediyorum saglikli bir sekilde normal dogum olsun sadece bunu istiyorum korktugum tek sey acaba bitek benmi boyle dusunuyorum bilmiyorum boyle düşünen varsa cvp yazsin bana😁vicut olarak temiz gitmek istiyorum doguma tuylu birekilde olucak diye korkuyorum sadece
fdm12 nur34_ bende ne sezeryandan nede normal doğumdan korkmuyorum sağlıklı sıhhatli gelsin vaktinde kavusalim hepimiz inşallah ya 🤲🏻😅 ay bide o var o işi nasıl hallediyosunuz kızlar haftaya agdaya gitcem ama kasilmam olurmu bilmiyorum
Kiwi12 fdm12 aynen ondan dur çünkü ilk ve ikincide çok tedirgin çok korunakli olan ben 3 uncude saldım çayıra mevlam gayira modundayim tabi tamamen salmadim çayıra canım yanlış anlaşılmasın yani ilklere göre bunda daha rahatım mesela her hafta doktora gitmiyorum diyetlerinde ki gibi ayda bir yafa iki ayda bir
nur34_ fdm12 bende evde kendim tuy dokuculerle yapiyorum doguma yakin agda yaptircam kasilsakta mecburi
fdm12 Kiwi12 bilmedimiz için ilklerde hep aynı oluyo ya ama 2 3 kafa rahat boşuna sıkıyoruz bazen de işte
Hamideersin Fadimegnl deterjanı bekliyorum gelir gelmez hemen baslicam yıkamak sorun değil de ütülemek gözümde inanilmaz büyüyor
Kiwi12 fdm12 evet bilmediğimiz için herşeyden korkuyoruz ay kimildamadi ay az kimildadi ay akıntım var bir sürü sıkıntı ama.artik herşeyi yaşadığın için tecrübe li oluyoruz kafa rahay oluyor
tontonhanim fdm12 normalde 14 gün ama bugün nst için gittik ayın 15nde hazırlıklı gelin eşyanızla alabilirim dedi sezeryan olucak önce 38. Hafta dedi şimdide 37 de almayı düşünüyor kilosunu vs bakıp hiçbir sorunumuz yok serklaj dışında ne sancı ne açılma erken doğum riskinde yok oysa ama erken almak istiyor nedense🤷🏻♀️
fdm12 tontonhanim ay az kalmış sağ salim kucağına alda kuzum inşallah gelişimi iyidir belki ondan 37 de alçak