Rabiamasat Kızlar 34+ İki gündür aşırı bir bel ağrım var karnıma vuruyor benim gibi olan varmı normal mi ? Uyuyamıyorum ağrımdan 😪
Eceeee Rabiamasat bel ağrısından uyanıyorum gece yataktan divana divandan yatağa geçiyorum karnıma vurmuyor ama ağrısı seninki daha büyük ondandır heralde
SedanurAydnAta Rabiamasat 35+1 belim bacaklarım her yerim ağrıyor 😓 artık bizi taşıyamıyorlar sanırım iyice ağırlaştık oysaki kilo bile almadım 🙄
Habis07 Rabiamasat doum yaklastıkca sanırım bebekler baskıyı arttırıyor canım bende de var ara sıra siddetli olursa doktor nst ye gir dedi sende b gir istersen sancı varmı bakdır ben 28 den beri nst ye giriyorum
Nagihanada Rabiamasat benimde var iki gündür dün nst girdim sancı çıkmadı 37+2yim bende doğum belirtisi olabilir mi acaba
Rabiamasat SedanurAydnAta Aynen bende çok hafifim ama iki gündür bel ağrım karnım uyutmuyor bundan sonra böyle olmaz umarım yoksa dayanamam😑
Ecrindemet Ayni sikintiyi bende yasiyorum.35 haftaligim.Benimki 2 3 haftadir var artik alistim.Ozellikle erkek bebeklerde oluyo sanirim.