Dila5 Kızlar bir kaç gündür boğazım acıyodu şiödi öksürükle gribe çevirdi gözümü açmaya mecalim yok iyi gelen, bebişe zararlı olmayan şeyleri önerebilir misiniz
Pemberuya Dila5 valla canm ayaklarımın altına limon sürüyorum kesiyor. Ne alaka diyeceksiniz😂 vücut en iyi C vitaminini hızlı şekilde yani ayaktan alırmış
Gulsengulsen Dila5 boğaz ağrısı için adaçayı gargara ya ds tuzlu su gargara yap. Ihlamur limon iyi gelir bol sıvı. İyi dinlen. C vit sl meyve sebze bol ye. Tavuk suyu çorba. Çok geçmiş olsun. Hamilelikte hasta olmak kötü. Çok salgın var
Melike658 Dila5 bol C vitamini aldım mandalina portakal bi de sıcak suya yarım limon sıkıp içtim çok şükür hafifledi gribim tuzlu suyla mutlaka ağız temizliği de yap mikroplar gitsin geçmiş olsun ☺️
Cancan2 Doktorum bana sadece ıhlamur içebilirsin günde 2 bardak rahatlatır dedi nane limonda içebilirsin 1 bardak olacak şekilde dedi
Fincan Bolca mandalina yedim ben. Dinlenmeye çalıştım. Ihlamur demledim (internetten nasıl demlenmesi gerektiğine bakın). Boğazım için de sıcak çorbalar yaptım içtim hep.