Kadriyeuzn 1 saattir belim ağrıyor kuyruk sokumumun hemen üstü kasıklarımda falan ağrı yok nişan falan da gelmedi ama hastaneye gideyim mi bilemedim daha erken panik yapmıyım diyorum ama geçmedi de
Melisakeskinn Kadriyeuzn olabilir ağrı normal. Düzenli sancı girip çıkmıyorsa panik yapma ben de 36+1im benim düzensiz sancılarım oluyo yalancı sancı
Ay11 Kadriyeuzn canım yalancı sancılar bu haftalarda olur ama gerçek doğum sancısı olunca gerçekten anlıyorsun yanı korkma hiç bende nasıl anlarım vs dıyordum ılk doğumumda ama gerçekten fark edıyor
Kadriyeuzn Melisakeskinn Ay11 Sancı gibi değil zaten bu girip çıkmıyo ama ağrıyo dayanılmıcak gibi değil yani bebek çok kıpırdamıyo bu gün o biraz endişelendiriyo bi de
Ay11 Kadriyeuzn alanı daraldığı ıcın eskısı kadar hareket etmezlermiş gunde en az 10 defa hissetmen lazımmış canım ama hıc hıssetmıyorsan tabı doktora görün bı Allah korusun
[silindi] Valla durum bende de aynı birde kasılmalar çoğaldı düzensiz ama Allah yardımcımız olsun bize 36+2yiz.
Sibeldamla Merhaba kızlar benimde 36+3 artık aşırı ağrım oluyor karnım geriliyor. Hareket ediyor ama ederken ben mahvoluyorum