Burcumm0144 Ozgee123 benım bacak aramda agrı vardı oturdugumda da agrı oluyordu o zaman verdı senı rahatlatır dedi 23. Haftamda yani
Nazlicangrhn-3009 Ozgee123 4.aydan itibaren kullanıyorum şuan 7.ayın içindeyim doktorum kas kemik ağrısı fazla yasamamam,krampları önlemek yada azaltmak adına vermişti bebeğin kemik gelişimi içinde önemliymis
AyFa1608 Ozgee123 karnıma ara sıra kramp giriyor dedim istersen magnezyum yazayım dedi olur dedim. Magnezinc yazdı
Ozgee123 Burcumm0144 Nazlicangrhn-3009 ay benimde belimin hep sağ tarafı ağrıyor oturunca bende istiyim doktordan da yazsın bari siz ne kullanıyorsunuz marka olarak
hilalcebe Nazlicangrhn-3009 yemekten önce mi yoksa sonra mı içiyorsunuz ve günde kaç kere içiyorsunuz acaba?
Nazlicangrhn-3009 Ozgee123 doktorumuz hangisini yazarsa onu kullaniyoruz biz normalde sadece sabahti artık sabah akşam kullanıyoruz
Burcumm0144 Ozgee123 magvital diye bi toz verdı. Ama doktor yazdı. Sen isim verme o hangsnı uygun görürse yazar
Aaaysee Ozgee123 12.haftam da verdi ama düzenli içilmiyor sadece ağrın olduğunda kullan dedi doktorum
Sedamete Ozgee123 17-18.haftadaydım başladığımda şikayetimde bacaklarıma kramp girecek gibi oluyor demiştim öyle vermişti ismi magosit etkili bir ilaç 31.haftadayım her gün kullanıyorum
Dlkzz Ozgee123 canım doktorum kendiliğinden başlatmadı. Ben gece bacak kramplarından mahvoluyorum doktoruma söyledim. Magvital diye bir toz verdi. Onu içiyorum daha yeni. 22 haftalığım
muallimehanimmom5 Ozgee123 gece kramp giriyor bacaklarıma resmen çığlık atıyorum o derece doktorum o sebeple magnezyum verdi zaten kullandığım vitamin içinde de var
Mervebozo Ozgee123 bn 23haftalıkken kullanmaya başladım. Ellerimde aşırı ağrı wardı. Sabah uyandığımda parmaklarımı kavuşturamıyordum . Mg başlayalım dedi.