Eldgrn Şükür hastane çantası bitti sizde durumlar nedir bir kızçemi bekliyoruz. Herşeye hazırlıklıyız çünkü şimdiden ağırlaşmaya başladım geri kalan kıyafet ütüleri var ama bir elim değmedi kaç halim inanın hiç yok sizde durumlar nedir 🥰
Prenses34_annesi Eldgrn sadece çanta hazırlığım kaldı harici herseyimiz hazır hayırlısıyla gelsin kızçeler benim de kızçem olcak inşallah cidden çok ağırlaştım artık hele ki iki gündür artık son dönemlerin zorluğunu görmeye başladım 😂🥰
MasaAll Eldgrn bizimde. Bugün kıyafetlerimiz yikandi Bi kaç güne üstümüzü yapıp çantamizi hazirlayacaz 30+3 den selamlar ama 1 hafta 10 günde ondeymisiz🙂
Bernnnaaaa Eldgrn çok erken bence daha. ütü çamaşır evde sürekli yapıyoruz zaten ağır olsak da olmasak da. 35 de hazırlamıştım
Eldgrn Prenses34_annesi şükür canım Allah yardımcın olsun valla şuan iki is yaptım yine koptu belim bundan sonra daha ağır gelecek gibi herşey idare edicez artık iyi olsunlarda iyi yapmışsın başlamakla eksik olmadıktan sonra çanta hemen hazırlanıyor olur o da hemen
Eldgrn Tubatgn bitmedi gi arka planı görsen sen birde utulenecek bir ton eşya var daha dolaba yerleştirilecek yer ayarlamaya çalışıyorum ona öyle yapicam onuda
Tubatgn Eldgrn Önemli olan şeyi hazırladın ya o yeter canım diğerleri yavaş yavaş olsada olur bende hiç tık yok 🤭
Eldgrn Tubatgn öyle gerçekten eşime diyorum 🤣🤣 bak Uşak doğsa herşeyi hazır gidebiliriz hastaneye zor olan bitti diye böyle diyorum ya yüreğine a inecek vaktinde doğsun daha var diye adama espiri de yapamıyoruz 🤣🤣🤣
Eldgrn MasaAll sağlıkla gelsin iyi yapmışsın bakalım biz nasiliz en son 26+5 de gittim 32 de çağırdı 28 Aralık’ta gidicem en son 8 gün öndeydik şimdi ne durumda bilmiyorum
Eldgrn Tubatgn 🤣🤣🤣🤣 ay bende öyleyim diyorum b erken mi doğurtcanız beni diye bekleyin az kaldı diyorum herkes zaman geçtikçe sabırsız oluyor bide sürekli şey diyorlar yav niye bu 7. Ay bitmiyor ne zaman sorsak 7 diyorum anlatıyorum hafta hesabını da anlamıyorlar 🤣🤣
MasaAll Eldgrn sağlıkla alalım.kucagimiza biz dün gece acil olarak gitmiştik ağrılarım var diye şükür sebepsiz ağrılardi normal randevum da 21 de insaAllah herkes sağ salim kavuşur bebegine
Eldgrn MasaAll dikkat et canım bol bol yat dinlen sağlıkla gelsin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız 🥰🥰