3kuzuAnnesiyim Ozgeasya isteyen istediğini desin Umrunda olmassın sen Allahtan istiosun onlardan degil;)
Aysesen19 busraninprofili bu durumu bende yaşamak istiyorum 2 yaşında kızım var oğlum olsun istiyorum ama 10 haftalıkken kıza benziyor demişti doktorum umarım değişir 🥰
Rabia1206 Aysesen19 banada 10 haftalıkken hiç aklımda bile yokken yani küçük olduğu için merak etmedim doktorum bu erkek dedi herşeyiyle erkeğe benziyor dedi nasıl mutlu oldum anlatamam iki kuzum var bide oğlum olsn istiyordum sonra gittiğimde 12 haftalıkken bu bebek kız dedi eminim kız dedi 😂😂bende hayırlısı dedim ama keşke başından beri kendi yorumunu katmasaymış sevgili doktorumm
saitkereminannesi02 Ozgeasya Arkadaşım 6aya kadar erkek biliyordu kız oldu ama şimdi bütün huyu erkek
Aysesen19 Rabia1206 bencede erkenden böyle tahminler yapıp heyecanlandırıyorlar sonrası kötü işte hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlümüzdekini nasip etsin 🙏🥰
hayalperest2310 Ozgeasya benim hep kızdı detaylıda da kız hiç değişmedi sadece göstermiyordu kendisini
Nazlison Ozgeasya Ozgeasya 12+5 de %70 erkek dedi 16+ da kız kız dedi bakalım 19 tekrar gidicem kesinleşsede alışveriş yapıcam
prensannesii_ busraninprofili 1w haftalikken bacak arasını gordu mu doktor canim bazıları cinsiyet 12 haftada belli olmaz doktor ona göre yorum yapmaz diyorlarda
busraninprofili prensannesii_ 12de gordu evet kiz olabilir dedi ama pipi olsa da kucuk oluyor dedi. Tahmin yapti sadece beni kirmamak icin aslinda
Ayezhanim Ozgeasya kuzum kim ne derse desin ya Allah Allah herkesin kalbinde bir duası vardır olabilir bir kızın var bir de oğlum olsun istemen çok normal zaten her anne gibi sağlıklı olsun düşüncesi ilk olarak vardır ,Rabbim gönlüne göre versin balım 😍💐
Cikoleyla Evet 12 de kıza benziyor ama sadece tahmin dedi. 15 de kesin erkek dedi. Hiç oğlum olsun illa gibi bi derdim yoktu evlat evlattır çok takılmayın 👍 Sağlıkla doğsun inş
Emily37 Ozgeasya her iki gebeliğimde de 12.haftada öğrendim cinsiyetlerini ve değişme olmadı canım.hatta 16.haftada tam netti herşeyleri.ama arkadaşımın değişmişti.bazen doktor yanılabiliyor
prensannesii_ busraninprofili qynen bana sa dedi bu haftalarda cinsiyet daha net oturmuyor sadece tahmin yapabilirim şuna bnziyor buna bnziyor diye isterseniz tabi dedi kiz dedi sonra ama emin değil ya değişir gbi geldi bana