kubrayilmaz35 Adetime 10 gün var ,eşimle en son 5 gün önce birlikte olduk zaten sonra göreve gitti bugün baktım çamaşırıma 1-2 damla kan gibi koyu renk bir leke bulaşmış acile mi gitsem?
Gzmklncc kubrayilmaz35 kan verin bi isterseniz yerleşme kanaması olabilir ama olmayadabilir kendi önleminizi alırsınız sonuca göre
Deletedmom_21 kubrayilmaz35 bende de böyle olmuştu Adetime10 gün kala hafif leke gelmişti sonra hamile olduğunu öğrenmiştim. Adet geciktikten sonra kanda çıkmıştı.
bebekveannesiii kubrayilmaz35 yerleşme kanaması da olabilir, yumurtlama zamanındaysan ondan da olabilir veya mevsim değişiminden erken adet de olabilirsin en iyisi kan vermen
Aylin355 kubrayilmaz35 göğüs ucu hassasiyeti falan var mı, benim tuttuktan sonra hemen hassasiyet başlamıştı
Gzmklncc kubrayilmaz35 evet olur ama beta da verin bence belki doktor kendisi ister inşallah gönlünüze göre olur 💖
kubrayilmaz35 Gzmklncc teşekkür ederim insallah 🌸 tiroid ilacına başlamıştım 6 ay önce denemelerimiz de o zaman başlamıştı olmuyordu 6 aydır ama 10 gün öncesi 1-2 damla koyu renk kan kafamı karıstırdı yarın vereyim kan😌
Gzmklncc kubrayilmaz35 rabbim kimseye aratmasın inşallah çok zor bir durum bide doktora gittikten sonra zaten direk stres biniyor üstüne ben evlendikten hemen sonra gittim önlem alıyım diye her gittiğim farklı bir şey diyo psikolojim alt üst oldu her gören yok mu diye soruyor ve yaşım daha 19 şimdiden kafamda saç kalmadı 😂
kubrayilmaz35 Gzmklncc yaa daha yaşın kücükmüş acele etme doğru zamanda olur insalalh sıkıntı yapma :) Benim yaş 28 🫣
kubrayilmaz35 Aylin355 gögüs ucu hassasiyetim geçen ay oldu aşırı derecede acıyordu falan sertti hep sonra adet oldum adetim bittikten 10 12 gün sonra simdi lekenme oldu erkenden
Gzmklncc kubrayilmaz35 ben başından beri istiyorum zaten kendimi hazır hissediyorum 😂 kendime güveniyorum o yüzden çok istiyorum ama hayırlısı olsun