SevgiTkn sibeltmkl Merhaba benimde şubatta doğumum sezeryan olcam. 21+1 haftalığım. Herhangi bir şikayetim yok sadece korkum var 😁 55 kilo ile hamile kaldım 5 kilo aldım şuana kadar
Prensimingeliyo sibeltmkl bende 21 haftalık hamileyim 3 kilo aldım Doğumuda normal istiyorum Bi aksilik çıkmadığı sürece
Albatros3501 sibeltmkl 23 haftalığım 6 kilo aldım. Doğum şekli belli değil henüz. Belli oluyor mu ki erkendn 🤔
Yenianneyimmm DilaraBozkurt bende kendimi bu bir haftadır ağır hissediyorum artık hamile olduğumu farkediyorum 8 kilo aldım sezeryan mı normal mi bilmiyorum hayırlısı olsun ama önceliğim normal Doğum inşallah 23 haftalık olduk bugün sibeltmkl
sibeltmkl 20 haftalık olduk biz 4 kilo almışım 55 le hamile kaldım bebek kilo alıyor dedi drum ama bende almak istiyorum 3.gebeliğim en fazla 10 kilo alıyorum doğumdan sonra hepsi gidiyor😟
Cans50 Doğum şeklini bilmiyorum ama 7 kg da ben aldım zorluyor herşey şimdiden detaylı ulst bakıldı şükür herşey yolunda bakalım neler olacak ? Alışveriş yapmadık bebeğim 22 haftada kaç grm oldu acaba en son 430 du
sibeltmkl Cans50 benim diğerleri de sezaryen o yüzden buda sezaryen olacak kasım 1 de ayrımtılıya gireceğim 16 haftalıkken 17cm 200 grdı
Prensimingeliyo Cans50 ben kıyafet alışverişi olarak çoğunu bitirdim galiba biraz aceleciyim🙈 Büyük eşyaları da son zamanlar almak istiyorum Gerçi bebişe kıyafet aldıkça alasım geliyo
Puhukuzusu sibeltmkl 24.haftadayım, 5 kilo aldım, bundan sonra da en fazla ayda 2’şer kilo alarak bitirirsin gibime geliyor dedi doktor, Doğum şekline sonra karar vereceğiz, doktor ben seni bilgilendiririm dedi, hayırlısı. 7 şubat gözüküyor takvimsel olarak.
Sulemrahkuzey Bende 21+6 yım şubatta sezaryen olucam ilki genel anesteziydi sanırım bu spinal olacak çok korkuyorum nasıl olacak acaba kilo olarak 48le başladım 46ya düştüm tekrar kilo almaya başladım şuan 50-51 kiloyum sanırım
sibeltmkl Sulemrahkuzey benim diğer ikisi genelde ama acil olduğu için dr genel yaptı bu defa bende spinal istiyorum korkuyorum ama genel zordu benim inşallah bu zamanında gelirde spinal olur ilk ben görürüm kuzumu
LinaDuru sibeltmkl 22 haftadayım ben 4 kilo verdim hiç almadım. kızım olacak inşallah 🎀 tüp bebek olduğu için mecburen sezaryen olacak. Ama isim bulamadım hala 🙄 Fiyatlar git gide uçuyor bir de kış soguklarına kalıp ağırlaşmasan hallediyim diye odasını aldık binde bi kaç kıyafet o kadar küçük eşyalarına baslıycam artık.
Gulcag sibeltmkl bizde 23+4 olduk şubat 5-7 arası Doğum görünüyor ama rahim geride olduğu için sezeryan olacak ocak sonuna olabilir 😍 beşiğimizi aldık kızımızın ufak tefek kıyafetlerini de aldık hediyelerimiz de gelmeye başladı hayırlısı bakalım biraz hızlı kilo aldık prensesle ama sıkıntı etmiyorum sağlıklı loşunda kilo gider 😇
Busravezeytin Ben de 22+2 deyim kızlar. Toplam 7 kilo aldım 🙄 daha detaylıya girmedim önümüzdeki hafta giricem inşallah 23 haftalıkken
Sulemrahkuzey sibeltmkl bi yandan çok heyecanlanıyorum ilk ben göreceğim diye bir yandan da korkuyorum acaba nasıl olacak diye ☺️☺️
iekelikKu Normal mi sezaryen mi olacağını ne zaman söylüyorlar biz 25 haftalık olduk henüz birşey söylemedi