Miranmom Devlet hastanesi takipliyim 😂39+0 olduk ama çatı muayenesi yapmıyorlar dedikleri şey 41 haftaya kadar sancı su gelmesini bekleriz yoksa suni sancı yada sezeryan e şimdi çatım uygun değil se ne olcak siz devlette oldunuz mu
EmineDefneGokce Miranmom bu devletteki bazı doktorlar neden böyle ya Çatı muayenesi yap ki bak bakalım bi gebenin çatısı uygun mu normal doğuma Garip canım
Miranmom EmineDefneGokce Bende anlamadım sancım olduğundamı yapacaklar e ya uygun değilse o zaman sezeryan mı kafamda deli sorular 😂🤷
Sevdesh Miranmom bende yaptırmak istemiyorum açıkçası çünkü Instagram da karşıma çıkan bir kaç doktorun videosunda izledim illada yapılması gereken bir işlem değilmiş ayrıca normal doğuma da engel değilmiş sporla falan açılabilen bir durummuş o yüzden muayene olup kendi mi korkutmak istemiyorum
Miranmom Sevdesh ama sancı varken bebek geliyorken falan o an nasıl spor yapılacak ki geçen özel hastanenin uydurduğu bir yalan diye bir yazı okudum aslında mantıklı geldi de bu kadar insan bosuna muayene mi oluyor diye dusunuyorum
Sevdesh Miranmom bende baktım biraz yurt dışında da yapılmıyormuş sporda öncesinde başlamak gerekiyor ben şuan başladım benim ilk gebeliğim ama arkadaşlarım sancıları varken hastanede plates yapmışlar açılmalarında çok faydası olmuş 😊
sayre Miranmom sor bakalım canim ben de inşallah 38 39 gibi doğurmak istiyorum yaa İnşallah 40 Lara kalmaz
Miranmom sayre valla hafta ilerledikçe zorlaşıyor bu 1 hafta resmen 38 haftada çektiğim şeylerden daha beterdi bel ağrısı halsizlik sıkıntı falan bitigim resmen
sayre Miranmom ben de aynıyım kuzum ekstra bir halsizlik oldu, zaten geceleri uyku yok Kasik ağrısı bel ağrısı oy oyyy
Tatlimm Miranmom az daha dayan bence suninin acisi daha da fena yerlere yapismistim resmen evde sanci cekmek daha iyi 6cm aciklikta bile suni verdiler bana suyumu patlatip cok da iyi acilmam vardi