Leylazerr Kızlar isimli hastane çıkışı nerden aldınız bana güvenilir bi sayda önerir misiniz accil birwz🤣
Derya_gumus Leylazerr instagramda mucize minikler sayfasi kesiikle öneriyorum kumas kalitesi falan cok cok iyi cok mrmnun kaldim
merve211 Leylazerr Instagramda nakis_atolyemiz diye bir sayfa var oradan yaptırdım tulum şapka eldiven 150-170-190 bu fiyatlarda değişiyor çokta güzel geldi öneririm canm
Mervebslms Leylazerr https://instagram.com/anneninkalbi35?igshid=YmMyMTA2M2Y= Sayfadan yaptırdım mükemmel ve hiçbir sıkıntı yaşamadım pike ve yastik üstelik kapı süsü de yaptırdım aynı sayfadan :)) hepsi birbirinden mükemmel
Edafmo Kbr bana hediye yaptırıldı net bir fiyat bildim yok ama toplam 11 parça. Nakışı çok kaliteli kumaşı yumuşacık pamuk gibi ben çok sevdim. Tahmini 450-500₺ civarı diye düşünüyorum
Prenses34_annesi Leylazerr Ben Instagram’da minostasarimlar sayfasından yaptırdım cuma sipariş verdim cumartesi hazırlandı pazar günü tatil nedeniyle pazartesi direk elime ulaştı 11 parça 380₺ çok memnunum kullanmak nasip etsin inşallah 🥰