Fndkrdu adn111 mcd bag çanta var ben onu aldım gerek büyüklüğü gerek ceplerini çokluğu her anlamda memnunum kalitesi zaten paha biçilemez. Biraz fiyat olarak çok 400 e almıştım şuan ne kadar bilmiyorum ama 2.bebeğimde de kullanırım dayanaklı çantaya benziyor
Eldgrn adn111 İçi geniş bayağı da büyük fikir olsun hastane çantası hazırladım küçük valiz birde bu anne bebek çantasından koydum bayağı şey aldı yine içine
Edafmo adn111 Çok geniş, göründüğünden daha derin. Arka tarafta alttan da fermuarı var aşağıdakileri rahstça bulmak ve almak için. Boş bol cepleri ve fermuarlı gözlerş var. Kumaş kalitesi falan da çok güzel
Aselsultan2018 Fndkrdu bende mcd bağ düşünüyorum beğendiğim model 649 lira şu an güya %40 indirim var
Ogkmno adn111 mcd bag aldım ben de çok estetik değil ama gerçekten kullanışlı görünüyor. Mat parlak gibi değilde dokulu ya da düz kumaş gibi farklark var. Ben antrasit dokulu bir kumasını tercih ettim, hoşuma gitti.
adn111 Eldgrn bu çok hoşuma gitmişti ama tek gözü olduğu için telefon anahtar vs koymak zor olur diye düşündüm onun dışında bayildim
Esayser Edafmo bende bunu favorilemiştim trendyolda 30. haftalarda alacağım renk ve modeli çok sade ve spor geldi çok beğendim sizin görselde de çok zarif duruyor
ecemsuuuuu Edafmo bende bundan aldım ve çok memnun kaldım sade ve şık duruyo içide cok geniş birsuru eşya aldı çok güzel kaliteside .. güle güle kullanmayı nasıp etsin rabbim herkese canım inşallah 🙏🏻🥰
gizemakay Kaliteli uzun ömürlü olsun istiyorsan 400-500 tl gözden çıkarmalısın. Mcd bag aldım 450 tl ye cok saglam kalitesini direk belli ediyor. İçi valiz gibi geniş
Edafmo Esayser diğer anne bebek çantalarına göre görünüşü daha güzel ve kibar bence. Benim seçim sebebim tamamen buydu 😂