E_l_i_F aysenur-1998 bence olmayanlar senesi eger Coci Gun cards diger cinsyette ki oluyor cevrem hep oyle
balkizinbebegii aysenur-1998 benimki erkek ama ben çevremde kaç bebek duyduysam hepsi kız yaklaşık 5-6 tane hepsi kız o yüzden bence kız senesi 🤭🌸
Esracnplt aysenur-1998 ay ben de merak ediyorum 🙄 ablam yıl başına kalmadan kız doğurdu biz mart"a doğum bekliyorum benim oğlum olacak. Bu efsane de yıkılıyo galiba oranlara bakılırsa bu yil cinsiyet ağırlığı yok gibi
aysenur-1998 Bizimde en geç bir ay sonra cinsiyetimiz belli olacak çok merak ediyoruz çok heyecanlıyız minik tırtılı öğrenmeye sabırsızlanıyoruz babamızla🥰🤭🤗😇👶🏼
Nursel_44 aysenur-1998 3 arkadaş hamileyiz üçümüz de erkek 😅😄erkek Şenes olduğunu düşünüyordum ta ki bu paylaşımlara bakana kadar çoğunluk kız bekliyormuş meğer😍😄
melegimhosgeldin1 O zaman bizimde mi erkek bilmem😂💋içimden hep erkek geciyo 12+4 daha kontrole gitmedim bilmiyorum. ama sanırım sam erkek😂
Nesli8181 Minikfasulye38 ben özele gitmek zorundayım kendimde de sorun var da bugün yine geldim bakalim detaylıya alırlarsa o zaman belli olur inşallah
Minikfasulye38 Nesli8181 anladım canım inşallah 🙏🏼 Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi mühim değil ☺️
sliya30 aysenur-1998 Allah ne verirse o öyle birşey mi var yok erkek senesi kız senesi nedir tövbestafurullah
anne_88 Bizim de Mart’ta erkek çocuğumuz olacak. 😍 Bence kız erkek hemen hemen aynı ağırlıkta. Etrafımda erkek çocuğu olacak olan da var kız olacak olan da.