bilghrz kızlar hamile taytını nerden aldınız ıkı gündür avmde arıyorum bulamadımm pentide var o da külotlu corap gibi
Udu bilghrz bunu aldım aşırı rahat hem kışlık olanı var içi şardonlu , hemde ince olan var kışlık olan mutiş sıcak tutiyo
ada22 bilghrz başka taytlar da aldım en memnun kaldığım bu oldu. Fotoğrafça çok net değil fitilli bir yapısı var. İç göstermiyor, sentetik olup terletmiyor. Tek sorunu bel lastiği çıkıyordu onu da diktim. Tavsiye ederim https://www.dagi.com.tr/siyah-viskoz-hamile-tayti-pk-22sw15121bd-sy
bkts bilghrz ben pentiden aldim cok memnunum daha fazla alsaydim dedim hatta 😅 cok sıcak tutuyor, ve gorundugu gibi ince degil bence guzel sarıyor vucudu cok rahat
Nurr_22_22 bilghrz trenyoldan aldım hem rahat hem ben aldığımda biraz uygundu şimdi. fiyatı ne bilmiyorum
Lunaaa92 ada22 onu bende düşünüyordum almayı, gerçekten hiç bi sütyende rahat edemiyorum günün yarısına gelmeden çıkarıyorum
Flyderndkk bilghrz ben ebebekten aldım. Aşırı kalın değil ama şimdilik giyiyorum sıkıntı yok. İç göstermiyor kalın
avakado7 bilghrz Özellikle soğuk bir yerde yaşıyorsanız Lcwaikiki’de hamile taytları var. Hatta kadife olanı da var. İnternet mağazasından aratın hamile taytı diye.