arirangg Kızlar 7+3 haftalık hamileyim. Doktor geçen hafta kalp atışını dinletti ilk kez. Tahlilleri istedi, tahlilleri de gördükten sonra 1 ay sonra gel, dedi. Sizleri kaçıncı haftadan sonra 1 ay donra çağırmaya başladı. Şu ana kadar 2 haftada gel diyordu
adn111 arirangg ilk aylarda ayda bir çağırıyor canım benide ilk keseyi görmek için ve kalp atışını dinlemek için 2 haftada bir çağırdı ama son aylara kadar artık ayda bir çağırır bir sorun görmezse. Doğuma yaklaştıkça nst için 2 haftada bir haftada bir çağırmaya başlar
deryarslan00 arirangg ilk gittiğimde 6-7 haftalıktı kalp atışı için bir hafta sonra tekrar çağırdı sonrasnda hep ayda birdi. Bide yaptıracağın testlere bağlı ben ikili üçlü yaptırmadm 15. Haftada normal kontrole gittim ardından 20. Haftanda detaylıya gel demişti sonrası hep ayda bir simdi 35. Haftada gittim iki hafta snra gel dedi duruma göre artık snra nasıl çağırırsa 😄
Karman34 arirangg 12.haftadan sonra 3 haftada bir çağırıyor artık geçmek bilmiyor açıkçası zulüm gibi
Dilenkk Kalp atışını duyduktan sonra hep 1 ayda çağırıyorlar. Kalp atışını duymaza veya keseyi görmezse 1,2 hafta sonra çağırıyorlar
Mucizem33 Biz 3 hafta da bir gidiyoruz . Ve bi dolu bos olduğu için 10 gun icinde halkımı tekrar görmek icin gidiyorum😀
A_r_m_i07 Mucizem33 aynı bende geçen carsamba geldim şimdi yine geldim para vermemek için 😂nstye gircem bir onun ücreti var
arirangg Karman34 Evet bir tane de kaybım var, kalbi durmuştu. Çok tedirginim. Kalbi atıyor mu diye elimde olsa her gün koktrol etmek isterim ☺️
Karman34 arirangg başınız sağolsun asla kötü düşünmeyin korkmayın zaten ilaç vermiştir doktorunuz inşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🧿
Minitomubeklerken arirangg 8. Haftada ilk defa gittik şuan 28. Haftadayız. Her ay gel dedi. Son ay her hafta geleceksin diyordu.
MelisBerdo Haftaya kadar 2-3 haftada bir gidiyordum ama kanamam vardı. 12. Haftadan sonra ayda bir çağırmaya başladı