zumzum 1asel-duru inşallah kolaylıkla sağlıkla doğurayım da ve hamile olan herkes sağlıkla kolaylıkla doğursun da inşallah. 🤲🏻🤲🏻🤭 bakalım doktorum haftaya ne diycek, doktora güvenmekten başka pek bir şansımız yok.🫣😊
Cemre_nur zumzum inşallah.. normalde ablama da sezeryan diye tutturdu doktor 4 kilo diye normal doğurdu istemedi sezeryan 3.400 doğdu bebek bence kesinlikle zorla
zumzum Cemre_nur şansımı zorluycam bakalım, belkide suni sancı verirler normal doğum yapayım diye bilmedim şimdi. 🫣
zumzum Mcolci Aynıyız sizinle, bende hiç bir doğuracakmılım gibi belitti yok. Yada vaarda bana mı öyle gelmiyor bilmiyorum vallahi.😁🫣
HurremSultan zumzum bende 37+6 yim 4 kiloyu geçiyor suanda. 3cm acıklığım vardi öğlen. Şimdi tekrar gidicem inşallah dogururum 🥺🤲🏻
zumzum HurremSultan o açıklığı eş ile muayene yapıyorlar değil mi? Yoksa ultrason cihazı ile görebiliyorlar mı? 🫣 açılmanız olsun diye birşey yapıyor musunuz? 🙂
yigitinannesi0820 zumzum bence kilosu normal haftan da çok erken değil ztn 300 400 Grm arada fark oynuyor ultrason da bunun için sezeryan olmayın bence
zumzum yigitinannesi0820 evet bi arkadaşım daha aynı şeyi dedi. Doğduğunda biraz daha düşük oluyomuş kiloları bebişlerin. 🫠
Mcolci zumzum valla benimde belirti var doğum yok😅hayırlısı bakalım neyin ne olacağı belli olmuyor hiç anlık değişiyor🥴
aklc1 zumzum valla benim de normal doğum şeklinde ilerliyordu hatta 1 cm açılmam vardı nstde sancılarımda hafifçe vardı 40. Haftada suni sancıyla doğum başlatacaktı doktorum sonra bi baktık 4300 kilosu olunca güzel kızımıın doktorum riske atamayız normal doğumda bebeğimin kolu sakat kalabilir diye aynı gün zorunlu sezaryene alındım 🥹
zumzum aklc1 aa Allah korusun. 😔Doktorlar en kötüsünü de söylüyorlar her ihtimale karşılık. Sağlıklıca doğsunlar, sağlıklı olsunlar en önemlisi o gerçekten. 🥹 Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi. ❣️
zumzum gokce66 vallahi hiç seçmeden tüm faydalı şeylerden yedim diyebilirim. sebze, kırmızı ve beyaz et haftaya yayarak, günde ise 1 porsiyon meyve, 2 bardak süt,1 yumurta,1 kase yoğurt,kuruyemiş kesin yedim ana öğünler dışında. 🥹🫣
gokce66 zumzum bebeğimde bugün gelişim geriliği çıktı. Haftaya kadar ne yedim o kâr. Teşekkür ederim ❤️
zumzum gokce66 Bol bol da su için, inşallah yarar bebişinize yediğiniz şeyler. 🤲🏻🥰 Kaç haftalık hamilesiniz? 🥹
Nurdanb belinay41 açılmam olmadı 1cm.bile ve bebek kanala hic inmedi gelesi yoktu biz aldik artık 😄 yoksa normal istiyordum kilosu da zorlar demisti doktor ama 4 ve üzeri sanırım sezaryen oluyor doğrudan. Suyum azalmış hatta zaten beklemek risk almaktı
zumzum Öyle elbette bir dakika bir dakikayı tutmuyor gerçekten. Doktoruma da dedim gittiğimde sanki hiç doğurmuycakmışım gibi hissediyorum dedim, güldü kadın hahah. 🤣