potansiyelinstamom ogretmenHnmm 7 gün 6 gün ve 4 gün kala negatif çıktı ergen gebelikte. Gecikmenin 2.gunu kaset testte silik çizgiyle öğrendim
nadrun Valla ben adetime üç gün kala kan verdim çıkmadı , idrar testi yaptım çıkmadı , ne zaman günüm geçti ondan sonra çıktı o yüzden günüm gecmeden hiç biseye inanmıyorum
ogretmenHnmm nadrun 2 gün once test yaptim negatif çıktı. Sat 4 kasimdi bat 6 7 Aralık olmasi lazim. Son zamanlarda adet duzensizligi var o yüzden tam bilmiyorum açıkçası. Bu ay klomen kullandim. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan vereceğim inşallah pozitiftir
Mybabeela ogretmenHnmm ben adetim iki gün geçti test yaptım negatifti herhalde normal bi gecikme dedim on gün daha geçti bu defa pozitif çıktı,geç döllenme olmuş
OnlyBaby ogretmenHnmm inşallah canım bende bi hevesle yaptım şimdi ama yine negatif yani artık bugün olcaktım adet olmadım olurum heralde
ogretmenHnmm OnlyBaby kasıkta agri ve batma ara ara bulantı göğüsta agri ve ucunda sizlama vardi dokunamiyorum ama adet belirtisi de olabilir bu
potansiyelinstamom ogretmenHnmm genelde bu düşüncenin sonu gebelik testiyle lavabo başında beklerken kendini bulmakla sonuçlanıyor ama kendimden biliyorum 😃 eğer sabrederim derseniz yüzde yüz doğru olanı yaparsınız. Erken öğrenmek aşırı stres. 1 gün 1 gündür. Hem de kesin sonuç