Kizlar dun sabah dogum yaptim sezaryen. Allah hepinize sag salim bebeklerinize kavusmayi nasip etsin🤗🤗 Ama bebegim memeyi emmeyi reddediyor, agzini bile acmiyor. Sutum de yok gibi sknca cok az damla gibj geliyo . Emse artar herhalde diye dusunuyorum. Var mi basina gelen? Ne yapmam lazim? Hic emmeyecek mi acaba. Bu 2. Sezaryenim. Ilkinde boyle olmamisti
Bebegim emmiyor😭😭
mikaa öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün hayırlı olsun bende 2 ay önce doğum yaptım sezeryan oldu benimde kızım ilk başta emdi 5 dakika fln sonrasında asla tutmadı istemiyor ve çok ağlıyordu sütüm vardı ucu da vardı göğüsümün 2 gün boyunca hemşireler okadar çok uğraştı ki yine de turmadı eve geldim yine çok uğraştım aç bile kaldı saatlerce ama emmedi sağmayı denedim çünkü sütüm vardı ama emmeyince süt artışı çok olmuyor sağmayla mecburen mamaya başladım hatta okadar zorladılar ki kaynanamlar çocuğum doğru düzgün beslenemediği için sarılık oldu 🥺 aç kalmaktan yani mamayla beslenen bebekte büyüyor çok pişmanım keşke en başta bu kadar zorlamasaydim hem kendimi çok yiprattim hem bebeğimi mama takviyesinde bulunabilirsin eğer böyle devam ederse kimseyi dinleme ama tabi yine göğüsünü vermeyi dene eğer istemiyorsa eziyet etme kendine bebişine şuan kızımın kilosu herşeyi normal Allah’a şükür inşallah alır bebeğiniz anne sütünü
Tugceakts67 inshAllah 🥲 asla tutmak istemiyor, bende de sut yok gibi 😭
mikaa malesef benim bebeğimde tutmadı resmen bağırıyordu silikon uç kunlaniyordum bide bebeğim 12 gün yoğun bakımda kaldı erken doğdu hicbisekilde tutmadı mecbur sütümü sağarak veriyorum mama takviseyi yaptım almadı şuan sadece sütümü sağıp veriyorum
mikaa yeni doğum yaptığınız için süt ilk 3 günde olmaması veya az olması hemşireler dedi normal yemene içmene dikkat et ele bol sağım yap şırınga ile bebeğine içir zamanla gelir
Birlikte duşa girin. Açın ılık suyu kucağınıza alın bebeginizi ve ten tene temas kurarak emzirmeyi deneyin pozisyonu değiştirerek deneyin. Emzirirken zibinla kalsın sadece bebeği kat kat giydirirseniz terler bunalım emmeyi reddeder her emzirme öncesi mutlaka bezini kontrol edin ve dediğim gibi bebekte sadece zibin olsun sizin de üstünüz giyinik olmasın kokunuzu alsın. Deodorant parfüm vs kullanmayın
Oznurtopal tavsiyeleriniz icin cok saolun ❤️❤️🤗 deniyicem mutlaka
Momy_eyyuptalha bu gun acikirsa mama vermeyin bana getirin dedim, cok ac oldugu icin zorlada olsa 1-2 kez emdi, emdigi andan beri damla damla sut geliyor, boyle giderse olucak galiba😄
mikaa bebegm suan 7 aylik. Sezaryenle doğum yaptım 4 gun sutum gelmedi ve biberon verdk.sonra sukurler olsun sutum geldi asla vazgeçmem.cok agladi meme tutmadı ama hic pes etmedm surekli verdm.en son kendi sutumu meme ucuna sürdüm bebegimi 45 derece konumda yatırp üstüne eğildim oyle emdi.sutum geldi vardi da şükür ama kaynvldmde kalıyordm surekli sütün yetmiyor vs diye dye yine mamaya yomlendirdiler ve suan emmiyor.benden sana tavsiye pes etme meme tutcak bir sekilde ve sütüne guven sutun azsa da artırmaya cals kulağını tika herkse .saglikla büyüt yavrumu
[silindi]
mikaa sagma makinesi yada aleti elinizde ne varsa onla deneyin ilk gunler biberon kesinlikle vermeyin cay kaşığı ile içirmeye calisin gucsuz durumda ise de tutamaz benim ilk bebegim cok kucuktu ve emecek gucu yoktu dr oyle demisti ben silikon baslik almistim bi yandan sagiyordum bi yandan silikon basligi doldurup emzirmeye calisiyordum ve biberon kesinlikle vermedim dr seni tamamen bırakır demisti cay kasigi ile emme reddi yapıp agladigi zaman veriyordum dort gune yakin böyle gecti sonra baslikla derken guclendikce kendi tuttu emdi benim ucuda yoktu gogsumun ilk gunler sütum çok azdi dr sordum normal dedi kuvezdeydi ilk ay sagip verdim o ara hep caba sarfet gelir dedi hep drumuz az az fazlalasti sonrasi cok sukur geldi emdi
mikaa ayy bende aynı şeyi ilk cocukta yaşadım çok kötü günlerdi hiç bir şekilde emmedi asla o memeyi ağzına değdirmedi bile ama sağdim biberon ile verdim mama da verdim tabi süt gittikce azaldı içimde ukte kaldı emzirmek çok istemiştim ikinciye nasip olur inşallah sizi anlıyorum
- Düzenlendi
mikaa inşallah sütün bol bol gelir 🥰emmese bile sağıp verebilirsin korkma tutar inşallah bebeğin