Fatmas0790 selam kızlar 18+1 haftalık hamileyim erkek ve kız bebegim olacak .ara ara bebeklerin oldugu yerlerde toparlanma gibi bir sertlik oluyor geçiyor acaba bebekler mi hareket ediyordur yoksa başka birşeymidir
Paramedik16 Fatmas0790 bebişler canım ben 25 haftalığım dışardan bakınca ikisininde nerde durduğu gözüküyor 😂
Fatmas0790 Qnl sert yumru şeklinde oluyor 10-15 sn içinde düzeliyor doktora yazdım normal değil dedi yarın gidecegim doktora
Qnl Fatmas0790 kasılıyor bebek cnm o da rahimde sancı yapıyormuş korkma ama bnm de 20. Haftamda başladı sanırım top gibi çıkardı bi tarafımdan şuan hala oluyor sık sık nst ye giriyorum onun için
Qnl Fatmas0790 yok kuzu 18 haftada olmuyormuş ilk 26. Haftamda girdim ben yarı saat sürdü bebeği bulmaları küçük haftalarda nst olmuyormuş
Qnl Fatmas0790 bnm anlatmama göre demişti ilaç serum yedim 26. Haftaya kadar kasılma sıklığını say dedi öyle öyle
Fatmas0790 Qnl dün doktordaydım alttan muayene etti rahim uzunluğu iyi dedi yinede çarşamba tekrar gel dedi duphaston verdi günde 3 defa magnezyum başladım progestan fitil zaten kullanıyordum inşallah geçer kasılmalar