_almirasmom Sultanmemii 26 haftalıgım esımın annesı babası yurtdışından geldı odasını aldılar genc odası aldırdım park besıkte ben almıstım bıde banyo seti aldılar bırazda zıbın battanıye ben aldım avrupdan gelırken getırdım onun dısında daha cok eksık seyımız var :)
Btlklnc Sultanmemii Aslında yatak araba gibi büyük esyaları alsanız olurdu. Şey cnkü zamn gelecek diyorlar. Ben büyük olanları aldımda kıyafet hıc almadm daha 21+6yım
Edafmo Sultanmemii ben o zamanlarda çoktan almaya başlamıştım bişeyleri🥰 işin içine girince alışverişe başlayınca çok detay olduğunu görüyor insan, bence başla ufaktan hem birden alıp maddi olarak zorlanmazsın hemde fiyatlar günden güne artıyor ne alsan kâr 🌼
Sevvl Sultanmemii valla en güzeli kafam rahat maddi olarak rahatladım suan sadece oda dekorasyonu ve beğendiklerimi aşıyorum😂
Edafmo Sultanmemii başla canım, eğer maddi durumun imkan veriyorsa beşik bebek arabası, banyo küvet seti, anakucağı gibi pahalı ürünlerle başlayabilirsin yılbaşından sonra büyik zamlsr gelecekmiş. Emzik, biberon gibi şeylerle de başlayabilirsinn